Koncert Lene Kovačević sutra u Ovčar Banji

1
1350

ČAČAK – Kulturno leto 2022. godine počelo je nastupom Dejana Petrovića na gradskom trgu u Čačku, a nastavlja se koncertom Lene Kovačević u Ovčar Banji.

Kako kažu iz TO Čačka, ovogodišnji program Kulturnog leta je raznovrstan i sadržajan za sve tipove posetilaca i turista ali i sugrađana.

Ovogodišnje Kulturno leto otvorio je Dejan Petrović nastupom na gradskom trgu i privukao je između šest i sedam hiljada ljudi. Naredni koncert održaće Lena Kovačević, s obzirom da je Lena jedan od izvođača koji su prethodnih godina naši sugrađani najviše i tražili. Koncert će se održati na novoizgrađenom amfiteatru u Ovčar Banji, što će celom nastupu dati poseban doživljaj – kažu iz TO Čačka.

Koncert je zakazan za četvrtak, 18. avgust, sa početkom od 20 časova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPritvor za napadača sa Ljubić keja, sumnjiči se za pokušaj ubistva
Sledeći članakOd petka do nedelje četvrti Sabor violinista Srbije u Pranjanima

1 KOMENTAR

 1. Lepo za mladost našeg grada.
  Samo Vas molim da tamo nešaljete g.Baćka B. i da nakon 40 minuta koncetra počna da maše rukama da koncert mora da se završi zobg gtaničenja u vremenu i režima tišina kao na konceru g.Miloša Radovića.
  To što je uradio 05.08.2022 je bruka i sramota za naš grad i ponižavajući odnos prema prisustnim posetiocina u Amfiteatru Doma kulture Čačak.
  Nervozan šetnja iza bine je “izludela“prisutne.Najblaže rečeno nepristojno i bezobrazno.
  Čačani znaju da je sklon “kapljici sa maliganima“ i da sbe promoviše kao “boema“,ali to je samo improvizacija sa puno neukusa.
  Nakon koncerta Miloša Radovića prisutni su se pitali ko je ovaj da se na ovakav način obraća i prekoda koncert i da na kraju traži aplauz za finnas.službu Doma kulture.
  Bože sačuvaj.
  Ovaj grad ima elitu obrazovanih mladih i molim vas da prepustite njima sledeću oragnizaciju kulturnog leta ovog grada.
  Primer je festival Karusel.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here