Koncert orkestra “Stari grad“ u Gornjem Milanovcu

0
687

ČAČAK – Orkestar “Stari Grad“ iz Čačka koji je nedavno u beogradskoj “Riznici Vina”, promovisao svoj debi album u izdanju PGP-RTS-a “Nebo iznad Starog grada“, u petak, 14. februara predstaviće ga i milanovačkoj publici. Koncert će biti organizovan u velikoj sali Kulturnog centra u Gornjem Milanovcu.

Osim novih pesama, poput “Nema meni sna”, “Kišobran” i “Oprosti”, članovi orkestra “Stari Grad”: Aleksandar Erović (vokal i bas gitara), Milan Erović (gitara i vokal), Aleksandra Subotić (vokalni solista), Dragoslav Subotić (bubanj), Filip Lukić (klavir i klavijature), Filip Caković (vokalni solista) i Nenad Bojović (harmonika) izvešće i neke starogradske hitove, čime će još jednom opravdali epitet orkestra koji “slavi život, donosi vedro raspoloženje, budi najuzvišenije emocije i rasplamsava radost”.

Album “Nebo iznad Starog grada“ predstavlja zaokruženu, muzičku celinu sa deset tekstova, uz koje čovek može da se raduje, tuguje, veseli i uživa.

Orkestar “Stari Grad” je na muzičku scenu stupio 1994. godine. Ono što ih čini autentičnim, je njihova snažna energija i iskren odnos prema publici, koja im to vraća na najlepši mogući način.

Početak koncerta je u 20 sati, a cena ulaznice je 400 dinara.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZbog praznika nema naplate parkiranja u subotu i ponedeljak
Sledeći članakRaspust za osnovce i srednjoškolce produžen do 24. februara

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here