Konvencija “Ujedinjeni za pobedu Srbije u Čačku“: Da mladost više ne odlazi iz Srbije u potrazi za dostojanstvom i životom

8
839

ČAČAK – Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio u Čačku da će koalicija okupljena oko liste poslaničkih kandidata “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ za izbore 3. aprila uvesti Ministarstvo za povratak građana iz inostranstva.

Koalicija „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ je saopštila da je Stefanović na svečanoj konvenciji te liste kandidata rekao da Srbija 3.aprila glasa i za to „da naša mladost više ne odlazi odavde u potrazi za dostojanstvom i životom“.

Glasamo 3. aprila i za to da mladi ne budu nikakva stranačka pešadija, već budućnost bez ucena i ponižavanja i uz besplatno studiranje i podršku za prvi stan – rekao je Stefanović i pozvao mlade da izađu na izbore.

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi “Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Miroslav Aleksić rekao je da će po promeni vlasti biti ustanovljen “građevinski patriotizam“, što znači da će “u Srbiji graditi srpske građevinske kompanije i srpski radnici umesto stranaca koji danas grade širom naše zemlje“.

Stranci uzimaju profit, a naš narod iz svog džepa plaća njihove radnike, dok naši kvalifikovani radnici odlaze u inostranstvo da bi prehranili svoje porodice. Pored toga što je režim Aleksandra Vučića i SNS-a strancima dao naše zlato, bakar i sva rudna bogatstva, kao i šume, reke, vodu i najplodniju zemlju, dao im je i najveće građevinske infrastrukturne poslove – rekao je Aleksić.

U ime Demokratske stranke Srđan Milivojević je pozvao građane da “3. aprila skinemo napredni jaram sramote i poniženja, da se setimo da smo potomci Lazara, Mutapa, Jovana Kursule, Tanaska Rajića, da smo Stepini i Mišićevi, a ne podanici Ane Brnabić i Aleksandra Vulina“.

Siniša Kovačević je rekao da se “prvi dan posle oslobođenja mora dogoditi redefinicija svih medija u Srbiji“.

Uzmimo vlastite živote u vlastite ruke i 3. aprila promenimo stvari olovkom, inače ćemo ostatak života provesti u osećanju stida – rekao je Kovačević jer život opterećen strahom je “kao život sa osobom koju ne volite i kao život sa poslom koji ne volite“, dok je “država bez slobode – tamnica“.

Izvor: Beta

Prethodni članakOvo su prosečne januarske plate u Čačku i opštinama Moravičkog okruga
Sledeći članakDvadeset glumaca u novoj predstavi Morava teatra “Da nam živi, živi rad!“

8 KOMENTARA

  1. Svašta rekoše ali se ne izjasniše da li je u Srebrnici bilo genocida ili nije? Da li su za ulazak u NATO ili nisu? Ne rekoše ni kako je vojska bas u periodu 2000-2011 skoro uništena vojska. Gde je topljeno oružje. Doduše to su demantovali da je radjeno u Smederevu, ali ništa ne rekoše za Češke železare. Da su bar tu malo pomogli našu zelezaru nego i to u inostranstvu.

    • Pomešao si sve, sendvičari i polusvet uglavnom se voze na mitinge naprednjaka. Šta ćeš navika je čudo i ko sad posle svega da ti nacrta da se u civilizovanom svetu ljudi ne prevoze i dovoze kao stoka nego slobodno dolaze.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here