Kovačević: Opozicionari noću zovu Milanovčane i predstavljaju se da su iz Vučićevog kabineta

4
519
Dejan Kovačević; foto: RINA/I.Nikolić

GORNJI MILANOVAC – Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Gornjem Milanovcu saopštio je danas da predstavnici opozicije u noćnim satima telefonom pozivaju Milanovčane, predstavljajući se da zovu iz kabineta predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Odbor SNS i predsednik tog odbora i Opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević najoštrije je osudio takvo ponašanje opozicije i ocenio da je reč o uznemiravanju građana.

Koliko su nisko pali predstavnici opozicije pokazuje i ovo uznemiravanje građana, jer svima je jasno da oni nemaju nikakav politički program i ideju, osim mržnje prema Aleksandru Vučiću i SNS – navodi se u saopštenju.

SNS ističe da ni ta stranka ni njen predsednik Aleksandar Vučić nemaju nikakave veze sa noćnim pozivima, koji se, kako navode, ovih dana upućuju građanima te opštine.

SNS se na ovim izborima predstavlja rezultatima svoga rada i vizijom budućnosti Srbije – dodaje se u saopštenju.

Opozicione stranke u Gornjem Milanovcu za sada nemaju reakciju na saopštenje Opštinskog odbora SNS.

Izvor: Beta

Prethodni članakSelaković: Učešće direktora gradskih javnih preduzeća u SNS kampanji tokom radnog vremena krajnje nemoralno
Sledeći članakKonačno bez pacijenata u respiratornom centru bolnice, preminuo jedan Čačanin

4 KOMENTARA

  1. Sve je to skupljeno sa konca i konopca, bez ikakve odgovornosti. Mogu da rade šta hoće, nikome ništa ne odgovaraju. A spremni su na sve. Na laži, na prevarue, na montaže. A kolko ih ima sačuvaj nas Bože.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here