Kraj kupališne sezone u Čačku, rekordan broj posetilaca na bazenima

7
1562

ČAČAK – Posle 85 dana u utorak će biti spuštena zavesa na letnju kupališnu sezonu na gradskim bazenima. U Sportskom centru “Mladost“ naglašavaju da se sezona na izmaku, po svim parametrima, može okarakterisati kao najuspešnija do sada.

Ako se uzme u obzir činjenica da bazeni rade od još daleke 1977.godine, utisak je da će sezona koja je upravo okončana ostati upamćena po najvećem broju posetilaca.

Na prvom mestu moram istaći da je sa aspekta bezbednosti sezona bila besprekorna. To je svakako najbitnije i to je podatak koji nas sve u SC ”Mladost” čini izuzetno zadovoljnim. Za osamdesetak kupališnih dana kroz kapiju bazena je prošlo blizu 70 hiljada kupača sa plaćenim dnevnim kartama. Ako tome dodamo naše posetioce koji su kupili sezonske ili mesečne karte, pa čačanske Vukovce, dolazimo do brojke koja do sada nikada nije ostvarena. Ponosni smo na taj podatak, ali još jednom podvlačim da je uprkos toliko velikom broju posetilaca sve bilo besprekorno što se tiče bezbednosti – zadovoljno ističe direktor SC ”Mladost” Miloš Stevanić.

Uz svakodnevne sadržaje na bazenima bilo i dodatnih aktivnosti. Održane su igre na vodi za školarce, a naš grad je upravo na ovom prostoru bio domaćin finalnog takmičenja ”City Games”.

Želja nam je da iz godine u godinu obogaćujemo ponudu za naše posetioce. Poboljšan je kvalitet usluga koji se ogleda u većem broju ležaljki, kao i rekonstrukciji platoa za sunčanje. Ovako uspešna sezona nam daje još veći podstrek i motiv da i narednih godina ulažemo u dalji razvoj bazena i čvrsto verujem da će naši brojni posetioci iz godine u godinu imati sve bolje uslove – izjavio je Stevanić.

 

Izvor: Morava info

Prethodni članakUkoliko povećanje penzija bude 5,5 odsto, 100.000 penzionera dobija 550 dinara više
Sledeći članakVečeras nova pripremna utakmica Borca, u halu kraj Morave vraća se Jovica Arsić

7 KOMENTARA

  1. Sta je, hteli bi i Moravu i bazen, malo vam je, eto čovek se kupa u
    Moravi i ne vidi fleke jer je oslepeo od trovanja našim rečnim hemikalijama koje su izvanrednog kvaliteta.

  2. Pa kad „zagadiste“moravu.sramota!!celo leto niste hteli namerno da spustite branu,da bi prodali sto vise karti na bazenu!!!!!kako odjednom sad cista voda,5 dana pred kraj raspusta voda se najednom ocisti!!!bruka i sramota

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here