Kreativno takmičenje u poslovnim veštinama za mlade na Gradskom trgu

0
166

ČAČAK – Mladi u Čačku će u petak 12. jula na Gradskom trgu, ispred Kancelarije za mlade, od 17 sati imati priliku da učestvuju u nesvakidašnjem performansu u kojem će na kreativan način, kroz igru i zabavu, moći da steknu znanja u brojnim poslovnim veštinama.

Dovoljno je da se mladi na Gradskom trgu od 17 sati uključe u zanimljive izazove – takmičenja u poslovima promotera, barmena, brend ambasadora…

Ideja tima Danasradim je da sa brojnim partnerima kompanijama tokom celog leta, širom Srbije, pokrene mlade da se upoznaju sa mogućnostima koje im se tokom ili posle školovanja pružaju vezano za sticanje prvih znanja, prvu zaradu ili karijerno savetovanje.

Prvi specijalizovani portal namenjen mladima koji žele da rade, zarade svoj prvi džeparac ili steknu prva poslovna znanja, u okviru letnje kampanje „Danasradim kreativno“, posle Beograda, Novog Sada , Niša i Kragujevca, daće mogućnost mladima da se u petak u Čačku takmiče za brojne nagrade Frikoma, Neskafe, Generali Osiguranja Srbija, Orion Telekoma i Wai Wai.

Jedna od kompanija pripremila je i „Dan otvorenih vrata“ – na licu mesta, svi zainteresovani, imaće mogućnost da obave svoj prvi profesionalni intervju za posao i saznaju korisne savete, kao i to kakav utisak su ostavili.

Za one kojima treba letnji posao kompanija Orion pripremila je ponude za rad i vrlo zanimljive mogućnosti za napredovanje.

Letnja kampanja završava se u avgustu velikom nagradom – svi oni koji su učestvovali u letnjim eventima i svi oni koji prate portaldanasradim.rs i društvene mreže danasradim Srbija i danasradim_srbija moći će da osvoje putovanje u Grčku za dvoje, koje poklanja turistička agencija Modena Travel.

Pobednik izazova je onaj ko na najkreativniji način (fotografijom ili video materijalom) pokaže doživljaj svog prvog posla ili neku radnu aktivnost, npr. pomaže porodici, brine o kućnom ljubimcu, slika se na svom radnom mestu, i tako na najneobičniji način dočara poruku izazova „Danasradim kreativno“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDeo centra Čačka u petak bez struje
Sledeći članakMinistar Nebojša i prljava značka

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here