Kup rektora 2024: Studenti Fakulteta tehničkih nauka najbolji u generalnom plasmanu

0
263

ČAČAK – Čačak je 14. aprila bio domaćin najvećeg sportskog studentskog takmičenja Univerziteta u Kragujevcu “Kup rektora 2024“. Okupilo se više od hiljadu učesnika, koji su se takmičili u malom fudbalu, košarci, odbojci, stonom tenisu, rukometu i brojnim drugim sportovima.

Utakmice su se igrale u osnovnim školama “Sveti Sava“, “Vuk Karadžić“, “Preljina“, Prehrambeno-ugostiteljskoj školi, u sportskom objektu “Sokolana“ i na Fakultetu tehničkih nauka.

Sportsku manifestaciju “Kup rektora 2024“ otvorio je prof. dr Nenad Filipović, rektor Kragujevačkog univerziteta. Studente je pozdravio i bodrio prof. dr Nebojša Mitrović, prodekan za nauku na Fakultetu tehničkih nauka, a u ime Grada Čačka učesnike je pozdravio Vladan Milić, zamenik gradonačelnika.

Takmičenje je organizovao Fakultet tehničkih nauka, a pomogli su ga Grad Čačak, Rektorat Univerziteta u Kragujevcu, Sportski centar “Mladost“ i čačanski privrednici.

Studenti su se takmičili u različitim sportskim disciplinama, a studenti Fakulteta tehničkih nauka u Čačku osvojili su prvo mesto u košarci i futsalu, drugo mesto u ženskoj odbojci i muškom rukometu, treće mesto u stonom tenisu i ženskom streljaštvu.

U izuzetno jakoj konkurenciji, studenti Fakulteta tehničkih nauka u Čačku i njihove kolege sa Medicinskog fakulteta u Kragujevcu su u generalnom plasmanu osvojili prvo mesto.

Posle svih odigranih mečeva, u hali “Mladost“ je održano proglašenje najboljih u svim sportskim disciplinama.

  • Čestitamo svim studentima sportistima koji su predstavljali Fakultet tehničkih nauka u Čačku – navode u ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMladen Pantić otišao u košarkašku penziju: Nisam ni sanjao da će mi karijera trajati ovoliko dugo
Sledeći članakPioniri Mladosti kreću u odbranu titule prvaka Srbije, za vikend polufinalni turnir u Novom Sadu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here