Kupališna sezona na gradskim bazenima počela ranije nego prethodnih godina

3
1587

ČAČAK – Sve je spremno za početak nove kupališne sezone. Kapije gradskih bazena za sve posetioce biće otvorene danas, u petak 7. juna, od 12 časova. Iz Sportskog centra “Mladost“ podsećaju da je cena dnevne karte 250 dinara, i da se nije menjala u odnosu na prošlu godinu.

I cene ostalih vrsta karata su ostale na nivou prošlogodišnjih. Cena sezonske karte je 5.000 dinara, a mesečne 2.500 dinara. Korisnici kartice Tri plus pojedinačnu sezonsku kartu će moći da nabave po ceni od 2.000 dinara, dok porodična sezonska karta za korisnike Tri plus staje 7.500 dinara. Prijava i plaćanje svih ovih karti će se vršiti na biletarnici bazena. U saradnji sa gradom svi nosioci Vukovih diploma osnovnih i srednjih škola u Čačku biće i ove godine nagrađeni besplatnom sezonskom propusnicom.

  • Očekujemo uspešnu sezonu. Obavili smo sve neophodne pripremne radnje, tako da potpuno spremno očekujemo naše brojne posetioce. Obezbeđene su spasilačka, redarska i medicinska služba, koje će biti u službi kupača. Ove godine kupališna sezona startuje malo ranije jer nam je želja da našim sugrađanima svih generacija omogućimo što više kupališnih dana. Nadamo se lepom vremenu i verujem da su pred nama dani koji će proteći u zadovoljstvu naših posetilaca – saopšteno je iz SC ‘’Mladost’’.

Jedan od tradicionalnih i veoma popularnih sadržaja tokom kupališne sezone je i škola plivanja. Planirano je da prva smena škole plivanja startuje krajem juna. Termini škole plivanja su od 8,30 do 10, odnosno od 18,30 do 20 časova, a sve bliže informacije se mogu dobiti svakog dana na bazenima.

U SC “Mladost“ se nadaju uspešnoj kupališnoj sezoni. Pozivaju se svi posetioci da poštuju kućni red na bazenima i tako u saradnji sa službama koje će raditi daju doprinos uspešnom i lepom letu na gradskim bazenima.

Radno vreme gradskog bazena na početku sezone je od 8.30 do 19 časova, a nakon toga će se raditi u standarnom radnom vremenu od 8.30 do 20 časova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakLončar: Pacijentima po izlasku iz državne bolnice dati račun da vide koliko to košta
Sledeći članakMinistar proglasio dogovor o početnoj otkupnoj ceni maline, proizvođači najavljuju protest i blokadu puteva

3 KOMENTARA

  1. Cena dnevne karte 250 din i kartu ti uzmu na ulazu. Ako je dnevna karta sa tom kartom mozes da ulazis i izlazis koliko hoce puta u toku tok dana. Svake godine trrba covek da se raspravlja oko karte. To nije dnevna nego karta za jedan ulazak.

    • Tako je vec nekoliko godina, i onda ako hoces da odes kuci da rucas, ili nesto da obavis, pa da se vratis, onda moras da im se pravdas sa pocepanom kartom..Ako su raspolozeni, ili te poznaju, puste te, u suprotnom-cao.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here