Lutovac u Čačku: Srbija je danas zemlja po meri organizovanog kriminala

7
306

ČAČAK – Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac ocenio je da građani Srbije “žive u zarobljenoj državi, bez elementarne pravde“.

On je uoči tribine “Da li je pravda dostižna u Srbiji?“ u Čačku istakao i da “tamo gde nema pravde nema ni države, nema ni slobode“, te da su slobodni samo oni oslobođeni odgovornosti.

Da bi se obezbedila elementarna pravda u društvu važno je imati državu u kojoj postoji podela vlasti, u kojoj zakoni važe za sve, a ne samo za one koji nemaju veze u policiji, tužilaštvu ili sudovima – kazao je Lutovac.

Prema njegovim rečima, građani žive u zemlji u kojoj je rizično biti pošteni policаjаc, tužilac ili sudijа, nezavisni novinar, intelektualac ili uzbunjivač.

Danas je Srbija, nažalost, zemlja po meri organizovanog kriminala, a ne po meri slobodnog građanina – kazao je on.

Izvor: FoNet

Prethodni članakVozači, oprez! U naredna tri dana pojačana kontola saobraćaja
Sledeći članakGagić: Cela sezona stala u jednu utakmicu, red je da i nas konačno pogleda sreća

7 KOMENTARA

  1. E moj Lutovac ds je onako kako pričaš ti se ne bi ni pojavio bilo gde. Ovako je tebi i tvojim saborcima dozvoljeno da svaki bogovetni dan laprdate. Sve i svašta. Samo džaba. Malo vas ko sluša i hoće.

    • Bitno je da tvoj šoravi šizoje iskače iz frižidera i cela nacija ga obožava. A onaj deo nacije iz podzemlja mu čak i sliku nosi u novčaniku.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here