Maksimović: Čačanski naprednjaci ne spremaju se za izbore

6
414

ČAČAK – Srpska napredna stranka ne nalazi se u predizbornoj kampanji, već svojim aktivnostima želi da pokaže do čega su zemlju doveli oni koju bili na vlasti od 2000. do 2012. godine, kaže šef odborničke grupe SNS u čačanskoj skupštini Aleksandar Maksimović.

Odbornici ove stranke organizovali su prošlog vikenda konferenciju za novinare na otvorenom, ispred kapije propale čačanske fabrike “PKS Lateks“, a kako saznajemo, u toku su i pojačane stranačke aktivnosti u mesnim zajednicama na teritoriji grada.

Maksimović ističe da to nema veze sa izborima, budući da će, kako je rekao, lokalni izbori najverovatnije biti u maju naredne godine.

Oni koji su zemlju doveli do prosjačkog štapa i do bankrota ispadaju dušebrižnici koji hoće da spasavaju Srbiju. Mi želimo da se oglasimo i da pokažemo do čega su doveli Srbiju. To nema veze ni sa kakvom kampanjom – rekao je Maksimović.

Na pitanje Morave info da li u stranke koje su ojadile Srbiju podvodi i G17 plus, čiji je svojevremeno član i aktivista bio, Maksimović je odgovorio:

Sve stranke koje su od 2000. do 2012. participirale u vlasti su u manjoj ili većoj meri odgovorne za ovo što se dešava. Ja sam bio član G17 plus i rekao sam više puta da sam se iščlanio kada sam video da ta priča ne ide u dobom pravcu. To je bilo dosta davno, mnogo godina pre nego što sam se učlanio u SNS. Neko pokušava da inputira da sam ja prešao iz jedne stranke u drugu, naravno da ne. Bio sam sedam-oosam godina politički apstinent dok se nisam učlanio u SNS – naglasio je Aleksandar Maksimović.

Prema njegovim rečima, čačanski naprednjaci intenzivno se pripremaju za dolazak Aleksandra Vučića u Čačak, što je, kako je ocenio, veoma značajan događaj.

Mobilišemo naše članstvo, ali se ne radi o kampanji.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNacionalni centar: Da se urazume i vlast i opozicija
Sledeći članakOlga Jakšić: Zaposlene u javnim preduzećima ucenjuju pred Vučićev miting u Čačku

6 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here