Maksimović pozvao čačansku opoziciju da se vrati u skupštinske klupe

0
229

ČAČAK – Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Maksimović uputio je javni poziv čačanskoj opoziciji da uzme učešće u radu lokalnog parlamenta u narednom periodu.

On je rekao da su pred aktuelnim skupštinskim sazivom puno značajnih tema o kojima će se raspravljati , među njima i rasprava o rebalansu budžeta.

Gradsko rukovodstvo uspelo je da obezbedi značajna finansijska sredstva iz republike i da bi ona mogla da budu utrošena moraće da se izglasa rebalans budžeta na prvoj narednoj sednici koja se uskoro očekuje – istakao je Maksimović.

On je podsetio da se do kraja godine mora doneti budžet grada za narednu godinu.

S obzirom da opozicija pretenduje da preuzme vlast od narednih izbora u Čačku, imaju dobru priliku da svojim idejama učestvuju u kreiranju budžeta i eventualno doprinesu da taj budžet bude bolji i da bude skrojen onako kako oni zamišljaju da bi trebalo da izgleda. Ne postoji ni jedan jedini razlog zbog čega se oni ne bi ozazvali učešću u radu Skzpštine grada, s obzirom da znamo da Grupa građana “Za napredniji Čačak“ aktivno učestvuje na svim prethodnim sednicama – rekao je Aleksandar Maksimović na konferenciji za novinare gradske organizacije SNS.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDrobnjak: Putarine poskupljuju za dvanaest odsto početkom avgusta
Sledeći članakParezanović mora da plati Obradoviću 100.000 dinara zbog povrede časti i ugleda

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here