Mališani čačanske Slobode odmerili snage sa vršnjacima iz Partizana

0
555

ČAČAK – Na fudbalskim terenima čačanske Slobode u petak su odigrane prijateljske utakmice mlađih kategorija Slobode i beogradskog Partizana. Snage su odmerile selekcije 2007. i 2010. godišta, prenosi portal Kablarnet. Bio je to veliki dan za čačanski fudbalski kolektiv.

Foto: Kablarnet

Konačni ishodi utakmica samim akterima na terenu sigurno puno znače, ali su svakako u drugom planu. Red je da pomenemo ishode utakmica. Duel selekcija 2007. godišta okončan je rezultatom 0:4 (0:1), a dva gola za Partizan dao je mladi Čačanin Kostić. Drugi meč 2010. godište okončan je rezultatom 1:1.

Susreti mlađih selekcija dva kluba odžali su se u sklopu obeležavanja 70 godina postojanja FK Sloboda. Bio je to veliki dan za naš klub.Pored utakmica ozvaničena je saradnja dve fudbalske škole. Naši treneri odlaziće u Partizan na edukaciju, ali će i treneri mlađih selekcija “crno-belih” dolaziti kod nas. Radićemo po Partizanovom program. Pojedini dečaci iz našeg regiona, koji su interesntni za Partizan, dolaziće kod nas na probne treninge i radiće sa našim odnosno trenerima Partizana – kaže predsednik saveta roditelja Slobode Aleksandar Jovović Zuc.

U delegaciji Partizana nalazio se skaut, koordinator mlađih selekcija legendarni Aca Trifunović koji je podvukao.

Imam puno prijatelja u Čačku i ovom regionu pa mi je posebno drago što smo bili gosti Slobode. Pratićemo mlade igrače iz kluba, ali i regiona zbog zajedničkog dobra. Jasno nam je da je fudbal postao biznis, a posle toga zabava. Partizan je otvoren klub i spreman za saradnju sa svima. Organizujemo kampove kojima mogu da prisustvuju treneri, a učestvuju dečaci. Mislim da smo na pravom putu da napravimo dobru saradnju sa čačanskom Slobodom – kazao je Trifunović.

Foto: Kablarnet

Direktor omladinske škole fudbala “crno-belih” Vanja Radinović rekao je da je Partizan uvek otvoren za saradnju.

Dobro je oslanjati se na manje sredine u kojima uvek ima budućih dobrih igrača, odličnih profesionalaca. Naše namere su čiste, trudimo se da imamo kreativne predloge…Partizan ima ustaljene procedure, protokole koji će biti primenjeni i u Slobodi, kao i u većem broju klubova širom Srbije. Planiramo još jedan ‘crno-beli’ vikend na ovom igralištu – konstatovao je Radinović.

Na stadionu u Koloniji za dečake upriličeno je treće poluvreme.

Izvor: Kablarnet

Prethodni članakVaterpolista na dnu bazena
Sledeći članakU lančanom sudaru kod Gornjeg Milanovca jedna osoba poginula, a tri povređene (FOTO)

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here