Maškarac napao taksistkinju i pretio joj pištoljem i nožem

10
5037

ČAČAK – Muškarac iz Atenice P. Z. uhapšen je nakon prijave da je pištoljem i nožem pretio radnici jednog taksi udruženja u Čačku.

Kako saznaje Morava info, on je u četvrtak uveče ušao u taksi vozilo za čijim je volanom bila žena. Nakon što ga je iz centra grada odvezla do kuće u Atenici, zakazao joj je za nešto kasnije vožnju do Ovčar Banje.

Radnica dispečerskog centra, kod koje je zakazana vožnja na lični poziv, kasnije tokom večeri primila je poziv od koleginice i čula je kako ona zapomaže i vrišti.

Telefon je bio u džepu koleginice i ona krišom pozvala mene pošto sam joj bila poslednji poziv. Čula sam da je vrištala da je pusti i da je ostavi na miru. Bila je van sebe od straha. Kada je video da telefon sija u džepu, oduzeo joj ga je – ispričala je za naš portal radnica dispečerskog centra.

Vozila ga je do Dragačeva, a onda se izgubio signal.

Ispričala nam je šta se sve dogodilo, a kasnije je to ponovila i u policiji. Naterao je da izađe iz auta i stavio joj pištolj na leđa i nož ispod vrata. Otišli su do jedne kuće da, navodno, uzmu ključ iz kućice za strujomer, ali tog ključa nije bilo. Onda je naterao da ga vozi ka gradu, a usput joj rekao da se javi centrali i da kaže da je sve u redu. Ona me je zvala, ali sam po njenom glasu shvatila da se nešto loše dešava. Pretio joj da će ako bude rekla pravu istinu da će ubitii nju i njenu decu. Ona je dala izjavu policiji i rekla šta se tačno dogodilo – priča radnica taksi udruženja.

U međuvremenu, dispečerka je pozvala nekoliko taksi vozila i rekla kolegama da se upute na lokaciju gde je poslednji put bilo signala. Pronašli su koleginičin taksi i preprečili put. Muškarac nije pružao nikakav otpor i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

Uplašena koleginica je sela u auto sa kolegom i ispričala šta se dogodiilo, a napadača je drugi auto odvezao u stanicu policije. On i dalje nije pružao nikakav otpor – rečeno nam je.

Kod napadača nije pronađen nož i pištolj, kao ni pazar koji je uzeo taksistkinji. Pretpostavka je da ih je usput bacio.

P. Z. je saslušan u policiji. Protiv njega je napisana krivična prijava, nakon čega je pušten kući.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o osobi koja je bila na lečenju u specijalizovanim ustanovama i ovo nije prvi incident ove vrste koji je izazvao.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSOČ odgovorio načelnici Školske uprave: Prosvetni radnici su zanemeli
Sledeći članakJuniori Borca rutinskom pobedom do polufinala prvenstva Srbije

10 KOMENTARA

  1. PUŠTEN KUĆI????? Pa jel trebao da je ubije da bi mu odredili bar zadržavanje? Već danas može da ponovi nedelo! Stvarno nam nema spasa.

  2. Šta, dao izjavu i pušten da ide kući? Znači taj ko ga je pustio treba u aps. Na šta to liči. Ko zna šta se mota u glavama bitangi. Možda će sutra nekoga ubiti. Pa se pitamo, šta bi? Razmislimo malo.

  3. Neko te kidnapuje na radnom mestu, stavi nož pod grlo i pištolj uperi u leđa, čovek najnormalnije da izjavu u policiji i ode kući. Bravo policija, bravo tužilaštvo. Sutra može sa istim tip pištoljem da dođe u centar grada i da nasumično ubije bilo kog prolaznika. Onda ćemo se pitati kako se dogodio masakr. To treba u rudnik i nigde više jedno 10 godina samo sa pijukom da kopa rudu, ne bi mu više palo na pamet da se tako ponaša. Ljudi, poješće nas ništarija, ako već nije, pristojan i normalan čovek se samo povlači pod najezdom vucibatina a države nema to da spreči!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here