Mihajlović: Sve spremno za otvaranje autoputa Obrenovac – Ljig

0
456
Foto: MNA/MGSI/Mileta Mirčetić

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, obišla je danas trasu Koridora 11 od Obrenovca do Ljiga kako bi se uverila da će sve biti spremno za puštanje ove deonice u saobraćaj u nedelju.

Ona se ovom prilikom sastala sa predstavnicima izvođaca na ovoj deonici, sa kojima je razgovarala o dinamici završetka radova.

Mihajlović je ponovila svima koji učestvuju u izgradnji ovog auto-puta koliko su za Srbiju važni završetak i puštanje u saobraćaj deonice Obrenovac – Čačak.

Nema ništa lepše od toga da se grade putevi. Danas sam tu da proverim dokle se stiglo sa izvođenjem radova i da se uverim da će sve biti spremno za puštanje autoputa u saobraćaj u nedelju. Ministarstvo je tu, kao i do sada, da vam pruži neophodnu podršku – rekla je Mihajlović.

Generalni direktor “Čajna Šandong“ ogranka za Srbiju Džang Đijančao izvestio je Mihajlović o dinamici radova.

Kao što ste mogli da vidite prolazeći trasom, svi radovi su u završnoj fazi. Radimo na postavljanju ograde, zvučnih zidova i horizontalne signalizacije. Uporedo se radi na košenju trave i čišćenju trase. Poštovana potpredsednice, uveravam Vas da će sve biti spremno za saobraćaj i pre nedelje – rekao je Džang.

Deonica Obrenovac – Preljina duga je 103 kilometra i biće svečano puštena u saobraćaj, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u nedelju.

Izvor: MNA

Prethodni članakSimpozijum mladih umetnika u Narodnom muzeju u Čačku
Sledeći članakKošarkaši Borca počeli pripreme i oprali ruke u Moravi

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here