Milenko Kostić: Borac sam ostavio sa 33 igrača i školom fudbala, sa Poledicom ću se videti na sudu

12
1680

ČAČAK – Dok sam bio u Fudbalskom klubu Borac sve obaveze su isplaćivane na vreme i niko mi nije pominjao neplaćeni porez, izjavio je danas Multimedijalnoj novinskoj agenciji vlasnik kompanije “AutoČačak“ Milenko Kostić.

Kostić je, komentarišući današnje optužbe predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirka Poledice, da su on i gradsko rukovodstvo najodgovorniji za probleme u Borcu, rekao da će se obratiti sudu.

Zatražiću od nadležnih da se uradi revizija u Borcu, a gospodinu Poledici poručujem da ćemo se zbog svih navoda videti na sudu – naglasio je Kostić.

On je još jednom istakao da su problemi u klubu nastali nakon što mu je 2013. godine istekao sponzorski ugovor.

Klub sam ostavio čist sa 33 igrača i školom fudbala – zaključio je Kostić.

Kostić nije isključio mogućnost da i on organizuje konferenciju za medije na kojoj bi pokazao svoju dokumentaciju.

Izvor: MNA

Prethodni članakPoledica: U FK Borac počinjen niz krivičnih dela, očekujem reakciju policije i tužilaštva
Sledeći članakStiže vreli talas iz Afrike, u avgustu 15 do 20 tropskih dana

12 KOMENTARA

  1. Najlakše je za sve okriviti Kola. Šatro gradski likovi koji grada nisu videli prvi će da zapljunu. A sve je tačno što Kole kaže.

  2. Najveće uspehe u istoriji Borac je doživeo dok ga je vodio Kostić. Toliko o tome. Upropastili su ga ovi što su došli posle. Pere svega partijski lešinari.

    • Lupetaš a pojma sa životom nemaš. Kakve Milenko Kostić može da ima veze sa lustracijom? On se ne bavi javnim nego privatnim poslom. Lustracija znači zabranu obavljanja javnih i državnih funkcija, kao i kandidovanja na izborima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here