Ministar Gašić u “Slobodi“: Zadovoljan sam kako se fabrika razvija i unapređuje poslovanje

7
1274

ČAČAK – Ministar odbrane Bratislav Gašić obišao je danas kompaniju „Sloboda“ u Čačku.

Poseta čačanskoj fabrici bila je prilika da na sastanku sa rukovodstvom i generalnim direktorom „Slobode“ Zoranom Stefanovićem ministru odbrane budu predstavljeni ostvareni rezultati, kao i planovi za naredni period.

Ministar Gašić obišao je, nakon sastanka, proizvodne pogone „Slobode“ gde je razgovarao sa radnicima kompanije o novim procesima proizvodnje, o uslovima za rad i značaju ovladavanja novim tehnologijama.

  • Imao sam priliku da se uverim u napredak kompanije „Sloboda“. Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije nastaviće sa opremanjem savremenim naoružanjem i vojnom opremom domaće proizvodnje i za nas je veoma bitno da fabrike naše odbrambene industrije ostvaruju zapažene rezultate. Zadovoljan sam što “Sloboda”, kao deo domaće odbrambene industrije, nastavlja da se razvija i unapređuje svoje poslovanje – rekao je ministar Gašić.

Obilasku čačanske „Slobode“ prisustvovao je pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRakočević: Da se protiv Poleta na lep način oprostimo od ranga u kojem smo proveli tri godine
Sledeći članakMiloš Lazarević novi načelnik Opštinske uprave Gornjeg Milanovca

7 KOMENTARA

  1. Zamislite“ON“ je zadovoljan -smejurija od drzave ,e Srbijo sta si docekala.Nasi slavni predci ucesnici ratova 1912-1918 koji su stvotili Srbiju se prevrcu u grobu zbog ovakvih „ministara“.Nazalost nismo im ni do opanka.

  2. Sta se bre razvija sta se bre unapredjuje! O ljudi moji. U Slobodi je vreme stalo! Sto ne uvedoste ‘ministra’ u odeljenje gde se peru caure i koje sta sa Trihlorom. Nek se i on malo nakaslje

  3. „Veliki“ stručnjak, on se baš razume u tehnologiju. Da proizvoditi keramičke pločice možda bi mu nešto i bilo jasno, pošto je pre nego što je postao ministar bio keramičari, ovako teško da je šta razumeo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here