Mladi Čačanin pozvan u reprezentativni kamp Odbojkaškog saveza Srbije

0
609

ČAČAK – Dimitrije Vujović, rođen 2008. godine, član Odbojkaškog kluba Lotus iz Čačka pozvan je u reprezentativni kamp Odbojkaškog saveza Srbije, pošto je ocenjen kao jedan od najtalentovanijih i najperspektivnijih mladih igrača u Srbiji.

Dimitrije odbojku trenira već četiri godine pod stručnim nadzorom Slađane i Dragane Rutović.

Dobar rad u OK Lotus nije promakao Odbojkaškom savezu Srbije i definitivno je počeo da dolazi do izražaja.

Puno sreće i uspeha mladom Vujoviću u reprezentativnom i klupskom dresu. Nadamo se da ce Dimitrije nastaviti stazom našeg cuvenog sugrađanina Petra Krsmanovića – navode u OK Lotus.

Ove sezone obe selekcije OK Lotus takmičiće se u Drugoj Ligi Srbije (muška i ženska ekipa). Klub je kao prioritet postavio ulazak ženske ekipe u Prvu ligu Srbije, pa očekuje i pomoć grada i sponzora kako bi uspešno savladali dugu i napornu sezonu.

Naglašavamo da je OK Lotus jedini klub u gradu koji ima i mušku i žensku ekipu. Pored sportskih rezultata, naročita pažnja se posvećuje odnosima među članovima, tako da je drugarstvo na veoma visokom nivou. Najveći problem su finansije, te koristimo priliku da pozovemo i ljude nadležne za sport u gradu da prepoznaju sve navedene vrednosti i pomognu – ističu u Lotusu.

Rad u klubu će ove sezone biti obogaćen dodatnim kondicionim radom sa trenerom Markom Đušićem koji će besplatno već od avgusta raditi sa svim selekcijama i svim članovima kluba. Marko će besplatno ustupiti i korišćenje teretane kako bi pripremio sve selekcije za dugu sezonu i nove uspehe.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSedam tropskih dana pred Srbijom, temperature noću neće padati ispod 20 sepeni
Sledeći članakKolike su dnevnice za branje malina i borovnica ove sezone?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here