Mlađenović (DS): Gradska vlast se otuđila od građana, narod je nezadovoljan

4
357

ČAČAK – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Čačku oglasio se saopštenjem povodom aktuelne političke situacije u Čačku i Srbiji.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Biti domaćin o narodnom trošku je lako. Obući lepo odelo i dočekivati delegacije poslovnih ljudi, ministara i stranih ambasadora je lepa slika za javnost ali bez bitnog efekta za građane Čačka. Dobar domaćin je onaj koji brine da gradske službe funkcionišu i da grad napreduje u svakom segmentu, da obezbedi pravilno raspolaganje sa novcem u korist građana i da sluša glas naroda.

Narod je nezadovoljan, njihov glas niko ne čuje jer se ova vlast otuđila od građana. Lista odbornika SNS-a je pravljena rođačkim, kumovskim, ličnim preporukama i zato nema sa kim da se priča.

Čačani su u poslednje vreme imali priliku da preko lokalnih medija saznaju koliko novca je nepotrebno potrošeno za projekat „Prestonica kulture“. Očigledno je da se novac rasipa i da je sve moglo da se uradi za mnogo manje novca. Očekujemo da će u kampanji (koja je već počela) pristizati još novca da bi se održala sadašnja garnitura. Očekujemo nova obećanja, nove fabrike, nova „čudesa“ i leteće automobile. Ono što ne očekujemo je da ova lokalna vlast postane servis građana i reši osnovne probleme funkcionisanja našeg grada.

Da bi se došlo do najboljih rešenja i da bi se znalo koji su pravi problemi, građani moraju imati mogućnost da u direktnom razgovoru sa svojim predstavnicima, odbornicima i narodnim poslanicima te probleme izlože. Našem gradu nedostaju predstavnici više od polovine građana u gradskoj Skupštini, a to će se uskoro promeniti.

U narednom periodu Čačani će imati priliku da na tribinama i u direktnom razgovoru sa kadidatima za odbornike i narodnim poslanicima Demokratske stranke iznesu svoje mišljenje i predlože teme na koje je potrebno obratiti pažnju. Ovog meseca (12.04. 18h. Hotel Aveny) Čačak će posetiti predsednik Demokratske stranke i narodni poslanik Zoran Lutovac, zatim i narodni poslanik Srđan Milivojević, a u narednim mesecima i svi ostali.

Pozivamo sve članove, simpatizere i zainteresovane građane da dođu na tribinu i direktnom razgovoru dobiju odgovore na pitanja koja ih interesuju.

Darko Mlađenović, predsednik Gradskog odbora DS u Čačku

Prethodni članakMijatović: Nadam se da će istina izaći na videlo povodom dešavanja u poslednja tri kola
Sledeći članakNa repertoaru Kulturnog centra filmska priča o čuvenoj patici

4 KOMENTARA

  1. DS je uvek bila gradjanska stranka intelektualaca i obrazovanih ljudi. Ko je ovaj covek,sta je i odakle je? Cacanin sigurno nije,jer ga za svojih 55 godina nikad nigde video nisam!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here