MUP raspisao konkurs za prijem 1.100 policajaca, u Čačku posao dobija njih 14

1
511

ČAČAK – Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu se prijaviti do 11. avgusta, u policijskim stanicama po mestu prebivališta.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, od 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 saobraćajni policajac i 250 na radnom mestu granični policajac.

Za Policijsku upravu u Čačku konkurs je raspisan za 14 radnih mesta – 10 policajaca i četiri saobraćajna policajca za poslove saobrćajnih nezgoda.

Kandidati za polaznike se prilikom prijave na konkurs izjašnjavaju za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje.

Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs .

Izvor: Morava info

Prethodni članakBoško Obradović: Sprega SNS-SSP guši rad Anketnog odbora
Sledeći članakU Pakovraću sprečen transport svinja potencijalno zaraženih afričkom kugom

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here