Na leto počinje gradnja vrtića u Trbušanima

6
671

ČAČAK – U Trbušanima će na leto početi izgradnja novog vrtića, najavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Prema njegovim rečima, ta investicija biće vredna 84 miliona dinara sa PDV-om.

  • Nadam se da ćemo već u toku leta krenuti sa radovima na ovoj kapitalnoj investiciji nakon što bude izabran izvođač. Završetkom vrtiča imaćemo potpuno zaokružene sadržaje za najmlađe žitelje ovog dela Čačka – rekao je Todorović.

Novi vrtić, u kome će biti mesta za oko 80 dece, nalaziće se pored objekta isturenog odeljenja OŠ “Tanasko Rajić“ u Trbušanima, čija je rekonstrukcija u toku.

Todorović je podsetio da je u toku ili je završena rekonstrukcija puteva u ovom delu teritorije Čačka koji su bili uništeni tokom izgradje auto-puta “Miloš Veliki“.

  • U potpunosti je izgrađen put u dužini od 4,5 kilometara i pet metara širine, od škole u Trbušanima do škole u Prijevoru. Imamo još oko 890 metara u Prijevoru da završimo tokom maja i juna meseca. Tu je i završetak saobraćajnice do “Komune“, kao i izgradnja pešačkih staza i trotoara, tako da đaci škole u Trbušanima mogu potpuno bezbedno da učestvuju u saobraćaju kao pešaci – zaključio je prvi čovek Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPlanska isključenja struje za utorak, 14. maj
Sledeći članakIz GG “Ivan Ćalović“ o Pavlu Jelesijeviću: Od uzornog naprednjaka do građaniste sa punim džepovima

6 KOMENTARA

  1. Šta je sa Donjim Trbušanima sa ulicom Vidosava Kolakovića,može li par ležećih policajaca,ili čekate da neko još Nostradamus.SRAMOTA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here