Na listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ četvoro kandidata za poslanike iz Čačka

17
2465

ČAČAK – Na izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ za predstojeće republičke izbore nalaze se četiri poslanička kandidata iz Čačka.

Kandidati za naredne poslanike biće master pedagog Biljana Jakovljević (SNS) koja je 48. na listi. Aleksandar Jugović iz SPO je na 112. mestu liste, inženjer menadžmenta Dušan Radijević (SNS) je 184. Na listi je još i predstavnik PUPS-a Ilo Mihajlovski, koji je na broju 245.

Kada je reč o kandidatima za odbornike iz Moravičkog okruga, diplomirani biolog iz Gornjeg Milanovca Nevena Onbradovića je 155. na listi, a diplomirana pravnica iz Ivanjice Jovana Bogdanović 188.

Prvi na listi je advokat Miloš Vučević, druga je Ana Brnabić, a treći istoričar Dejan Ristić.

Na OVOM LINKU pogledajte kompletnu listu “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSuspendovano 20 radnika Pošte u Čačku koji su obustavili rad
Sledeći članakGornji Milanovac izdvaja pet miliona za obnovu konaka manastira Vraćevšnica

17 KOMENTARA

 1. DA LI SRBIJA NE SME DA STANE?
  Mnoge fabrike koje je pustio u aktivni pogon ΛV tale su i otpustile radnike, a ΛV nije bio prisutan i on lično nije ih svečano zatvorio, kao što ih pompezno otvorio uz prisustvu ogromnog broja sendvičara i naprednjačkih funkcionera, nije bio obavešten. Da situacija sa parama je stala pokazuju svakodnevne informacije o rastu plate i penzije. Sada ΛV počinje da povećava svakodnevno plate i penzije za 2024. godinu, po njemu 2023. godine je završila najuspešnije u istoriji Srbije. Bojim se da će, mimo verovanja ΛV na neki način stajati. Oliko su humani uslovi u našim fabrikama, da u nekim radnici moraju da nose pelene, jer ne smeju za mašinom da se unerede. Naša inflacija je najveća u Evropi, cene basnoslovno rastu, osim one koje su namenski, a ne ekonomski, ograničene. Četvrtina stanovništva je na ivici sirotinje, a u okruženju vlasti izgleda najbolje žive, siti su dobrote njihovim društvom. Penzioneri, vama su najviše zataile penzije, glasajte za njih.

 2. Da li birači vide da su sa Vučićem SPS, JS, SRS, JUL, SPO, LDP, G17, najgori iz DS i DSSa i sve srpske interesdžije. Ko od njih očekuje dobro za Srbiju. Glas za njih, glas je za državu Kosovo.

  • Vide svi Srboljube ali novine i tv su mnoge nepismene zbirali a mnogi su prodali veru i decu za crvenu i parizer… bede se ne plase prokletsva sto izdaju sve junake i patriote i nevine zrtve koji su zivote dali za ovu drzavu…pa samo 1300 kaplara ste botovi prodali za parizer i par crvenih…da li mirno spavate prodane duse…

 3. Ako birači daju glas Vučiću, znači da se odriču KiM. Ako Vučić padne sa vlasti prozapadna opozicija moraće da shvati da se u Srbiji ne može vladati otuđenjem KiM. Nadam se da je svih osamdest posto onih koji su protiv izdaje KiM, ovoga svesno.

 4. Znaci bice i MO poslanik samo Bilja i to u opoziciji… jadni naprednjaci koliko partija i organizacija su vam na listi??? Da ste toliko jaki bili bi sami.Lista sns…uzeli ste sve ko vam je trebao i nudio vam se kao spo, srs…ceo dan da se nabraja….jos vam treba samoopredeljenje kurtijevo na listi i kompletni ste…

 5. Zašto nije napisano da su ovo kandidati za VANREDNE, VANREDNE, VANREDNE republičke izbore? Ako su dobro radili zašto raspisuju VANREDNE, VANREDNE, VANREDNE izbore?

 6. Nema novih političara, a postojeći se prodaju bez stida i srama. Takve ne zanimaju, ni narod, ni država. Interesuju ih samo njihovi džepovi. Vučić, Nikolić i Šešelj u zagrljaju, tobož da spasu Srbiju, kao što su sa Miloševićem spašavali KiM, a uzimali stanove i pare. Vučićev Čeda vaskrsao. Bulatović sramota za sebe i za SNS. A tek oni iz bivše vlasti koji su najprljaviji kod Vučića. Oni su jasni, a ti narode pokazaćeš se na izborima.

   • hahahah
    Joj plakanje, sta sve ovde pisete.
    Ako je tako, gde je radio on do sada?
    Sta zna o menadzmentu, o vrstama menadzmenta?
    Ljudi, budite realni, filozofiranje nema neke veze sa strucnoscu, zato je i na listi za poslanika

     • Koje poredjenje hahaha
      Tesite se samo. Covek ne imao 2 fakulteta i magistraturu iz ekonomije kao i deo doktorata

      Nije umesto ovako nesto porediti, samo zato sto nekoga branite. Treba radno iskustvo da bi se nesto znalo. Gradonacelnik nam je dobar, jer je 25g radio i ima iskustvo u raznim stvarima, nije politicario od punolestva pa nadalje

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here