Na Svetski dan knjige 50 odsto popusta na godišnju članarinu u Gradskoj biblioteci

0
191

ČAČAK – Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava, koji se obeležava 23. aprila, Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” će omogućiti svim korisnicima povoljnost prilikom upisa ili obnove članarine.

U utorak u vremenu od 07:30 do 19:00 časova, u novoj zgradi Biblioteke u Sinđelićevoj 24, svi zainteresovani građani mogu ostvariti 50 odsto popusta na upis od godišnje članarine.

Ova pogdnost važiće i za korisnike u ograncima, te će se u Zablaću upis po sniženoj ceni obavljati u sredu od 10:00 do 16:00 časova, u Prijevoru i Mrčajevcima, u četvrtak od 08:00 do 14:00 časova.

U ogranku u Preljini, zbog prazničnog režima rada, 50 odsto popusta na godišnju članarinu korisnici će moći da ostvare 3. maja od 08:00 do 14:00 časova.

U saopštenju se navodi da na ovaj način čačanska Biblioteka želi da istakne značaj Svetskog dana knjige i autorskih prava koji se obeležava od 1995. godine, kada je na Generalnoj konferenciji UNESKO-a ustanovljeno da to bude 23. april, datum godišnjice rođenja i smrti Vilijama Šekspira, smrti Migela de Servantesa, Vladimira Nabokova i još nekoliko važnih imena iz sveta književnosti.

Izvor: MNA

Prethodni članakDisciplinski postupak protiv Zečevića zbog incidenata u skupštinskom holu
Sledeći članakPovodom Dana opštine, u Milanovac stigle delegacije iz Rusije, Slovenije, BiH, Rumunije…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here