Narodna stranka: Čačak se više ne brani sa Jelice i Ljubića, došao je trenutak da krenemo za Beograd!

4
476

ČAČAK – Gradska organizacija Narodne stranke u Čačku oglasila se saopštenjem povodom predstojećeg protesta opozicije u Beogradu 13. aprila.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Mesecima već, protestnim okupljanjima širom Srbije, pokušavamo da urazumimo na miran i legitiman način vlast, jer je dara prevršila meru. Narod vapajem traži Ustavom zagarantovanu slobodu, sa zahtevom da vlast prestane da zloupotrebljava državu u svom obračunu sa građanima koji su se usudili da drugačije misle.

Umesto dijaloga, pojačale su se pretnje, uznemiravanje javnosti i haranga prema političkim neistomišljenicima, zloupotreba administrativnog, pravosudnog i policijskog aparata.

Matematičkom progresijom se množe afere i u Čačku, a i u Beogradu. Vlast je, dakle, okupirana od male grupe ljudi, a mi, kao 1 od 5 miliona državu moramo vratiti građanima.

Čačani, došao je trenutak kada se Čačak više ne brani sa Jelice i sa Ljubić brda. Došao je trenutak da krenemo za Beograd. Zato, svi kao jedan, bez obzira na razlike, 13. aprila u 15 časova okupimo se ispred Narodne skupštine u Beoradu da od dahija vratimo ono što nama svima pripada – DRŽAVA! Kada vratimo bazu, i kada vratimo pravo da se razlikujemo, onda možemo i pričati o razlikama.

Do tada, svi kao jedan protiv manipulacije i laži, protiv straha i pretnji, protiv ponižavanja, protiv urušavanja institucija, za prava mladih da se školuju, zaposle i ostanu u svojoj državi. Ne želimo da im izbor bude između učanjenja u SNS ili odlazak zauvek u svet.

Želimo nazad svoj život, svoje dostojanstvo i ono što imaju svi drugi narodi u Evropi osim nas.

13. aprila, jedan protest, jedan grad, jedan cilj, svi kao jedan! Za slobodnu Srbiju!

Narodna stranka Čačak

Prethodni članakMoguće povećanje penzija od 1.500 do 2.000 dinara
Sledeći članakPrinceza Katarina Karađorđević donirala čačanskoj bolnici krevete i medicinski materijal vredan 100.000 evra

4 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here