Nebojša Zelenović izlazi na lokalne izbore u Šapcu

7
369

Gradonačelnik Šapca i lider stranke Zajedno za Srbiju, Nebojša Zelenović doneo doneo je odluku da izađene na lokalne izbore u tom gradu i pored odluke Saveza za Srbiju da se izbori bojkotuju na svim nivoima. Zelenović je naglasio da će ZZS učestvovati samo na lokalnim, a da će bojkotovati pokrajinske i republičke izbore.

Odluku o izlasku naizbore doneo je Glavni odbor ZZS, a kako je Zelenović rekao na konferenciji za medije, potpredsednik stranke Srđan Srećković glasao je protiv učestvovanja na izborima i odmah posle odluke GO istupio je iz stranke.

Građani Šapca će 26. aprila doneti odluku da li nastavljamo da gradimo Šabac kao moderan grad ili će se vlasti dokopati Sandokan – kazao je Zelenović na konferenciji za medije i istakao da Zajedno za Srbiju ima jasan plan.

Izvor: N1

Prethodni članakJedino rešenje za FRA nova organizacija proizvodnje sa maksimalno 250 radnika
Sledeći članakUbedljiva pobeda juniora Borca u Nišu

7 KOMENTARA

  1. Čačak je znači žrtvovan i prepušten Sns-u zbog ličnih političkih ambicija rukovodstva Dveri. Nadam se da će neko imati hrabrosti i pameti da od opozicije ipak izađe i kod nas da imam to zadovoljstvo da konkretno i opipljivo glasam protiv ove mafijaške ekipe u Čačku. Još nije kasno da se opozicija urazumi i prizna grešku.

  2. Ovde se ne shvata jedno. Vlast će učiniti sve da dobije izbore u Šapcu i Paraćinu. Nekima je stalo da brane i krug dvojke, opštinu Stari grad. Ne postoji šansa da se bilo gde dobiju izbori. Napredni radikali će sve učiniti da dobiju sve opštine. A Čačak… to je već politički tužna priča.

  3. Jedan duhovnik je najavio da ce u Srbiji ziveti svako za sebe,podeljeni i razjedinjeni.Evo izgleda da se to vreme priblizava.Umesto da ovog Zelenovica imamo kao kandidata za predsednika za dve godine mi sad imamo strajkbbrejkera.Pa zar nece i deo ljudi u Sapcu biti za bojkot,dovoljno da izgube.Szs nije naucio nista od izbora u Lucanima kada na ostale tri opstone nisu ucrstvovali.Ili jesi ili nisi.Ne mozes biti bojkot pomalo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here