Nemanja Trnavac ispred Narodne skupštine: Čačak ne treba da predstavljaju nasilnici poput Ilića i Obradovića

16
1318

ČAČAK – Socijalistička omladina Srbije je na 19. godišnjicu od 5. oktobra izvela je performans ispred Narodne skopštine Republike Srbije, u okviru kojeg je simbolično vraćena fotelja koja, kako je navedeno, pripada najvišem zakonodavnom organu u državi.

Autentičnost fotelje utvrđena je na osnovu inventarnog broja. Skupštinska fotelja se 19 godina nalazila u Čačku, gde ju je, kako je rečeno, pronašao predsednik gradskog odbora SPS Čačak, Nemanja Trnavac.

On je rekao da je energija koja je u narodu postojala 5. oktobra zloupotrebljena od strane lidera tadašnjeg DOS-a, kojima su posle toga samo bile bitne fotelje. Takođe, napomenuo je da su “Čačani buntovan narod kome ne treba predvodnik kao što je to bio Veljo Ilić kome je isključivo bila bitna funkcija“.

Čačak ne treba da predstavljaju nasilnici poput Velja Ilića, koji psuje i šutira novinare, ili Boško Obradović koji upada u Javni servis sa motornom testerom. Čačani su sportisti poput Radmila Mišovića, Dragana Kićanovića, Željka Obradovića, poznatih umetnika, doktora i svih koji Srbiji daju pozitivan podstrek za razvoj. Čačani su danas došli u Beograd kroz industrijsku zonu, pored fabrika, autoputem koji su godinama od čuvene revolucije bili samo san. Neće Velimir Ilić i Boško Obradović od Čačka praviti geto i bojiti ga u crno. Građani treba da znaju da je vlast koja je ista kao republička u Čačak donela investicija i progres koji nije postojao poslednjih 25 godina – rekao je Trnavac.

Izvor: Morava info

Prethodni članakViše stotina Čačana dobilo sudske sporove protiv banaka zbog neosnovane naplate obrade kredita
Sledeći članakBorac 1926 siguran u derbiju kola protiv Loznice

16 KOMENTARA

 1. Jadni ste vi koji se radujete propasti cpc sve što imate stekli ste dok su komunisti vladali.Skoro svi su bili članovi partije.Čas ovoj deci koja nisu tada bila rodjena.

 2. Petog oktobra nije pao Slobodan, nego je pala država. Pali smo pred krupnim kapitalom kom su širom otvorili vrata izdajnici iz koalicije DOS. Slobodan je bio poslednji borac za suverenitet malih država i poslednji borac protiv globalizacije.

  • Opsednutost ovim čovekom kod vas pričinjava fobiju od istog. Trnavac nikad nigde njie bio osim u SPS. Zato ga poštuju jer nije preletačević.

   • Svaka cast za vracanje fotelje. Performans sns i sluzbenika.Sramota je da ispred mladih bude los .na sta da se ugledaju? Setali smo zajedno tog 5.oktobra ti sa majkom ja sa ortacima, dal te sramota Nemanja?

    • Ko si ti što pišeš Školski drug? Ili koja si ti? Nemanja je 5.10.bio u Borčevoj hali kada je prekinut trening. On i Peca otišli u trofejnu salu kluba i gledali na CNN šta se dešava u Beogradu. Peca tada rekao da nam sledi kraj kad dođu ovi sto pale i da ćemo biti unazađeni 50 godina.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here