Ni posle šest meseci nije podignuta optužnica protiv ubice Čačanina Miloša Mileusnića

3
791

ČAČAK – „Šest meseci tuge i bola, sudstvo optužnicom reagovati mora“, ispis je na transparentu koji su prijatelji Miloša Mileusnića (24) raširili na Kalemegdanu kako bi skrenuli pažnju javnosti da je pola godine prošlo od ubistva studenta iz Čačka, a optužnica još uvek nije podignuta.

Miloš Mileusnić; foto: FB

Miloš Mileusnić (24) student je iz Čačka koji je ubijen u januaru ispred zgrade u kojoj je sa cimerom živeo u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Njega je, kako se sumnja, nasmrt izbo Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je odmah nakon hapšenja istog dana policajcima ispričao da je to učinio jer je prethodnu noć proveo na društvenim mrežama, gde je shvatio da je nezadovoljan svojim životom i da zbog toga treba nekoga da ubije.

Njih dvojica se pre kobnog jutra nikada u životu nisu videli, zbog čega se pretpostavlja da je Mileusnić platio glavom samo zato što je bio prvi na koga je pomahnitali Požarevljanin naleteo. Nešto kasnije, Đurović, koji je dobro poznat policiji, naprasno je promenio priču pred tužiocem, tvrdeći da nije ubio Mileusnića niti da je uopšte bio u toj ulici.

Osumnjičen za ubistvo: Neđeljko Đurović

Juče, šest meseci od ubistva Mileusnića, njegovi prijatleji i dalje su nemi od bola zbog svirepog zločina, ali od pravosudnih organa očekuju pravdu koju zaslužuje njihov prijatelj. Svoje nezadovoljstvo iskazali su mnogo puta do sada raznim akcijama i peticijom, a poslednja u nizu bila je transparent sa ispisom: „Šest meseci tuge i bola, sudstvo optužnicom reagovati mora“ na Kalemegdanu.

Izvor: Blic

Prethodni članakObjavljen program jubilarnog izdanja “Nušićijade“
Sledeći članak29 godina SPS u Čačku: Svi predsednici čačanskih socijalista za jednim stolom

3 KOMENTARA

  1. Otac mu je crnogorski biznismen, čitava bulumenta crnogoraca urgira da ga optuže za obično ubistvo sa smanjenom uračunljivošću, kako bi izašao za 10 godina (i nešto slično verovatno ponovio). Pravosuđe je na potezu. Ovoga ne bi trebalo pustiti ponovo među ljude.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here