Ni traga ni glasa od nestalog Živojina Strizovića iz Brđana, jedini trag “reno megan“ pronađen na parkingu

0
1607

ČAČAK – Sedam dana traje potraga za nestalim Živojinom Strizovićem iz sela Brđani, kom se zadnji trag gubi u prošli petak.

Živojin je poslednji put viđen u Preljini nakon što je završio sa poslom.

U potragu je uključena policija iz Čačka i Gornjeg Milanovca, kao i Sektor za vanredne situcije. Prema snimcima sa sigurnosnih kamera videli smo da se isključio na petlji u Pakovraću, pretraženo je kopno, kao i Zapadna Morava, ali bez uspeha – rekla je za RINU sestra Sanja.

Ono što im je ulilo nadu jeste Živojinov automobil marke “reno megan“, koji je pronađen na parkingu kod jednog ugostiteljskog objekta u blizini brane u Parmencu.

Imali smo nekoliko dojava da je automobil viđen, ali su neke bile pogrešne. Svakako zahvaljujemo svim ljudima na informacijama, jer nam sve znači. Njegov automobil pronađen je na parkingu u Parmencu i to nas je uputilo na pretragu tog terena – kaže sestra nestalog Živojina.

U trenutku nestanka na sebi je imao plavi kombinezon, a vozi automobil reno megan. Prema rečima njegove sestre taj dan kad je nestao bilo je sve potpuno normalno, samo se nakon završenog posla nije pojavio u kući u Brđanima u kojoj je živeo sa roditeljima.

Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina ili vozilo da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063 73 02 550.

Izvor: RINA

Prethodni članakPočetkom sledeće sedmice zahlađenje, moguć sneg
Sledeći članakSmanjuje se broj hospitalizovanih pacijenata na kovid odeljenju čačanske bolnice

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here