Nova Srbija objavila predizborni slogan – “Čuvari čačanske časti!“

3
595
Foto: MNA/Miloš Lukič

ČAČAK – Gradski odbor Nove Srbije oglasio se saopštenjem povodom predstojećih lokalnih i republičkih izbora u Srbiji.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Nova Srbija izlazi na predstojeće izbore zakazane za 21. jun 2020. godine. Na lokalnim izborima u Čačku, stranka će nastupiti pod rednim brojem 3, a na parlamentarnim izborima za novi saziv Narodne Skupštine Republike Srbije, pod rednim brojem 13.

Bez obzira što smatramo da za održavanje nastupajućih izbora nisu obezbeđeni odgovarajući uslovi, u smislu demokratskog ambijenta u kome se oni održavaju, ravnopravnog tretmana svih učesnika u izbornom procesu, otvorenosti medija i mnogo čemu drugom, Nova Srbija je donela odluku da na njih izađe, jer nam ništa drugo ne preostaje već da se na izborima borimo protiv jednog totalitarnog i diktatorskog režima. Takođe, duboko smo svesni činjenice da Nova Srbija, odnosno koalicija Narodni blok, predstavlja jedinu istinski pravu opozicionu grupaciju koja izlazi na izbore i koja se na ozbiljan način suprotstavlja ličnoj vlasti i samovolji Aleksandra Vučića.

Nova Srbija je sigurna da će najveći deo građana prepoznati u nama onu snagu koja se bori za čestitu, poštenu i domaćinsku Srbiju, te da birači mogu biti apsolutno sigurni da će glas i poverenje koje nam ukazuju biti sa naše strane opravdano i da nećemo izneveriti svoja predizborna obećanja i politički stavove koje baštinimo duže od dve decenije. Podsećanja radi, u prethodnom sazivu Skupštine Grada Čačka samo je Nova Srbija uspela da zadrži sve svoje odbornike, niko nas nije napustio, jer su u pitanju odgovorni, karakterni i čestiti ljudi, koji ne prodaju nikada veru za večeru. Upravo iz tog razloga, naš slogan za predstojeće izbore glasi:

ČUVARI ČAČANSKE ČASTI!

U danima koji slede, Nova Srbija će građanima Čačka i Srbije predstaviti svoje odborničke i poslaničke kandidate, kao i političke i programske ciljeve, uz kritički osvrt na mnogobrojne afere i promašaje aktuelnog režima, predvođenog Srpskom naprednom strankom.

Informativna služba Nove Srbije

Prethodni članakČačak i Čačani u predizbornom spotu SNS (VIDEO)
Sledeći članakIzbio požar u čačanskom kafe-restoranu “Sendi“

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here