Novi domaći film na repertoaru Kulturnog centra

0
332

ČAČAK – U velikoj sali Kulturnog centra danas i sutra (21.. i 22. februar) biće prikazana dva filma iz najnovije domaće i svetske produkcije.

SUNCE MAMINO (Srbija, 2023, 93 min, drama, komedija)

Relja, zaljubljeni sedamnaestogodišnjak, pokušava na sve načine da dođe do devojke, koristeći za to čak i organizaciju bakine sahrane. Topla porodična priča koje u gledaocu budi sećanja na odrastanje, ljubav i tugovanje u sasvim ličnom, intimnom univerzumu.

Uloge: Pavle Čemerikić, Branka Katić, Denis Murić, Alisa Radaković, Pavle Mensur, Dubravka Kovjanić; Režija: Kosta Đorđević

Velika sala u 20:00

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA (Die Schule der magischen Tiere 2, Nemačka, 2023, 102 min, porodični) SINHRONIZOVAN

Nastavak omiljene avanture sa animiranim životinjama. Ida i Beni pohađaju Vinterštajn školu koja nije obična, već škola magičnih životinja. Učenici žele da na školskoj proslavi izvedu mjuzikl, ali da li će se probe završiti u haosu? I, šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Ida i Beni će morati da reše misteriju i da nauče ono što je zaista važno, a to je da budu deo tima.

Uloge: Darija Vračević, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Mina Ivanović, Milan Antonić, Branislav Platiša, Dragan Vujić, Viktor Majer, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Todorović, Aleksandar Gligorić, Milan Tubić, Milena Moravčević; Režija: Sven Untervalt.

Velika sala u 17:00

Izvor: Morava info

Prethodni članakOvo su novine koje predviđa novi Pravilnik o ocenjivanju učenika u osnovnom obrazovanju i vaspitanju
Sledeći članakDomaće investicije godinama niske, šta je uzrok?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here