Novi film Dušana Kovačevića u Domu kulture

0
516

ČAČAK – U čačanskom Domu kluture, u velikoj sali, danas i sutra na repertoaru je novi domaći film “Nije loše biti čovek“, u režiji Dušana Kovačevića. Ovo ostvarenje možete pogledati u terminu od 20 sati.

NIJE LOŠE BITI ČOVEK (Srbija, 2021, 104 min, komedija, drama)

Pet godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima, profesor klavira Milan (Vojin Ćetković) odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

Uloge: Branka Katić, Vojin Ćetković, Srđan Žika Todorović, Milan Lane Gutović, Andrija Milošević, Gordan Kičić, Mira Banjac, Hristina Popović, Srđan Timarov, Lena Kovačević, Nenad Jezdić.

Režija: Dušan Kovačević

Takođe, u ponedeljak i utorak na repertoaru je i animirani porodični film “Meda sa severa 2: Ključevi kraljevstva“.

Ovaj fim možete pogledati od 17 sati u velikoj sali Doma kulture.

MEDA SA SEVERA 2: KLJUČEVI KRALJEVSTVA (Norm of the North: Keys to the Kingdom, SAD, 2021, 90 min, animirani, porodični) – SINFRONIZOVAN

Nastavak velikog animiranog hita „Meda sa severa“! Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u Njujorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm u nevolji u kojoj biva optužen za zločin koji nije počinio…

Izvor: Morava info

Prethodni članakDoktorka iz Gornjeg Milanovca: Dobila sam upozorenje pred otkaz jer podržavam proteste
Sledeći članakDivljao putem i izazvao sudar u Trnavi sa 3,34 promila alkohola u krvi!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here