Novi nastavak filmske franšize “Matriks“ u Domu kulture

0
246

ČAČAK – U čačanskom Domu kulture, u velikoj sali, danas i sutra na repertoaru je novo blokbaster ostvarenje “Matriks – Uskrsnuća“, u režiji Lane Vakovski. Ovaj film možete pogledati u terminu od 19:30.

MATRIKS – USKRSNUĆA (The Matrix Resurrections, SAD, 2021, 148 min, akcija, naučna-fantastika)

Priča o distopijskoj budućnosti, zasnovana na filozofiji, religiji, etici i tehnologiji, o čovečanstvu zarobljenom u simuliranoj stvarnosti, očarala je gledaoce 1999. godine. Nastavak „Uskrsnuća“ doneće nove impresivne vizuelne efekte u službi kompleksnog narativa koji će gledaosc podstaći na razmišljanje o identitetu, postojanju i etičkim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

Uloge: Kianu Rivz, Keri-En Mos, Jahja Abdul-Maten II, Džesika Henvik, Džonatan Grof; Režija: Lana Vakovski

Takođe, u ponedeljak i utorak na repertoaru je i animirani porodični film “Pevajmo 2“. Ovaj fim možete pogledati od 16:30 sati u velikoj sali Doma kulture.

PEVAJMO 2 (Sing 2, SAD, 2021, 112 min, animirani, komedija) SINHRONIZOVAN

Uvek optimistična koala Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se u svetskoj prestonici zabave za najblistaviji scenski nastup do sada. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu Kleja Kaloveja da im se pridruži. Ono što započinje kao san o velikom uspehu, postaje emotivni podsetnik na moć muzike koja leči slomljena srca.

Uloge: Predrag Damnjanović, Dragana Milošević, Lako Nikolić, Milan Tubić, Dubravko Jovanović, Iva Štrljić Kristina Jovanović, Paulina Manov, Milan Antonić, Marko Marković, Iva Manojlović; Režija: Gart Dženings

Izvor: Morava info

Prethodni članakU celom Moravičkom okrugu manje od 20 novozaraženih
Sledeći članakVučić: Priojekat “Jadar“ ostaje, neće biti povučen

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here