Novo izvođenje predstave “Životinjsko carstvo“ Gradskog pozorišta Čačak

0
191

ČAČAK – U subotu 18. januara sa početkom u 20 časova, Gradsko pozorište Čačak (GPČ) odigraće svoju novu predstavu “Životinjska farma“, u Velikoj sali Gradske biblioteke “Vladislav Petković Dis“.

Predstava je urađena po jednom od najpoznatijih dela svetske književnosti, po romanu Džordža Orvela “Životinjska farma“. Dramatizaciju teksta potpisuje Sara Radojković, a režiju Patrik Lazić. Glumačku ekipu čine Bratislav Janković, Una Đelošević, Ivana Terzić, Nikola Voštinić, Dragana Milošević Kuraica i Dušan Radojičić.

Za muzičku pratnju zadužen je poznati čačanski perkusionista Aleksandar Alempijević koji svojim ritmovima i zvukovima daje posebnu draž predstavi.

Nakon realizacije svoje prve predstave “Triptih o radnicima“, Gradsko pozorište Čačak nastavilo je sa radom na stvaranju novog komada na koji smo veoma ponosni. Pored navedene dve predstave na našem repertoaru se nalazi i predstava “Ostrvo“. Sigurnim koracima GPČ gradi svoj repertoar i pozicionira sebe kao mladu, ali značajnu ustanovu kulture našeg grada, veliko mi je zadovoljštvo i čast da vas pozovem da pogledate predstavu i podržite rad najmlađeg pozorišta u Srbiji – Izjavio je v.d. direktora Bratislav Janković.

Karte se mogu kupiti na info pultu Biblioteke po ceni od 400 dinara.

Izvor: Morava info

Prethodni članakLet za Beč otkazan zbog magle
Sledeći članakMiroslav Ilić po gustoj magli uz “Tamo daleko“ uveo Čačane u Novu godinu po julijanskom kalendaru

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here