NS: Gospodine Trnavac, da li ste na fakultetu u Leposaviću ili u kući naučili da se starijima obraćate sa “ti“

5
956

Nova Srbija oglasila se povodom saopštenja predsednika Gradskog odbora SPS Nemanje Trnavca.

Saopštenje NS prenosimo u celosti:

Izjave Nemanje Trnavca u kojima iznosi gnusne laži i traži nove prilike za lični marketing kroz izmišljotine i neistine o predsedniku Nove Srbije Velimiru Iliću, najblaže rečeno, su klevete za koje bi mogao da odgovara na sudu.

Teško da je baš on, Nemanja Trnavac koji je bio klinac od 13 godina kada je Velimir Ilić bio gradonačelnik Čačka i poslanik, a kasnije i ministar u četiri Vlade mogao da se seća kakve cipele je Ilić nosio i kakva kola vozi, a mesto u Kursulinoj koje spominje u to vreme nije ni postojalo. Mladi gospodine – druže Trnavac, Vi se još niste rodili kada je Ilićev otac otišao u penziju, pa s toga možete da znate samo tračeve o njemu, a nikako i to da je bio jedan od osnivača Fabrike reznog alata. A ozbiljnim političarima, ako imate nameru da jednom postanete ozbiljan političar, ne priliči da se bave tračevima, već čnjenicama. Čovek o kome se Vi, mladi gospodine usuđujete da govorite je bio najuspešniji gradonačelnik Čačka u poslednjem veku, ako ne i u istoriji našeg grada što će vreme pokazati, a i neki hroničari našeg vremena.

Sreća, a i radujemo se da Vi nećete biti tvorac te istorije, jer ćete, sigurni samo, na sledećim izborima konačno otići u političku istoriju, da niste stigli da Velimiru Iliću po onome što ste uradili ili ćete tek uraditi za Čačak, očistite vrhove cipela, kako se to kod nas kaže, pošto vidimo da ste se Vi mladi gospodine – druže razumeli u cipele i kao devetogodišnjak. Sramotno je da se jedan mlad čovek koji ima ambiciju da bude ozbiljan političar nekada, koristi s toliko neistina. Ali neistinama se u političkoj borbi koriste oni koji nemaju iza sebe nikakve rezultate. Da li su Vas to da se tako sportski i fer borite kao studenta Fizičke kulture naučili na Fakultetu u Leposaviću gde ste stekli diplomu? Jesu Vas mladi čoveče tamo naučili ili kod kuće da se starijima obraćate sa „ti“?

Nova Srbija je dužna da podseti takve kao Vi i Vas, pošto ste bili mali kada se to stvarno dešavalo da je isti Velimir Ilić proglašavan za najboljeg ministra u Vladi Srbije. Ono što Velimira Ilića razlikuje od Vas i vaše partije, on nikada nije hteo da bude ničija krpa za potiranje i nikada nije zarad funkcije ostajao u vladama koje su radile protiv interesa Srbije. I mladi gospodine – druže Trnavac, kada iza sebe budete imali dva mandata gradonačelnika Čačka, četiri ministarska mandata i uspehe koje ima Velimir Ilić, onda ćemo moći dalje da nastavimo razgovore. Do tada Nova Srbija se više neće oglašavati povodom neistina koje iznosite, a građani će na izborima pokazati kome i koliko veruju.

Infoormativna služba Nove Srbije

Prethodni članakProsečna plata u Čačku ispod 400 evra
Sledeći članakOmča za režim

5 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here