Boško Obradović: Bićemo drugi po snazi u Skupštini, ispred SPS-a

5
319

ČAČAK – Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da očekuje da izborna lista Nacinalno okupljanje-državotvorna snaga na parlamentarnim izborima ima dvocifren izborni rezultat, preskoči Socijalističku partiju Srbije, postane druga najjača poslanička grupa u budućem sazivu Narodne skupštine i presudni faktor za formiranje vlasti na svim nivoima.

Verujem da su to pokazala i sva najnovija istraživanja javnog mnjenja i da je to razlog što su se mnogi duhovi u zemlji i u inostranstvu uznemirili, što je protiv nas pokrenuta velika negativna medijska kampanja, a gostovanja na televizijama s nacionalnom frekvencijom zabranjeno za predsavnika naše izborne liste – rekao je za list “Politika“ lider Dveri, koje su u izbornoj koaliciji sa Srpskom strankom Zavetnici.

Obradović je nagalasio da je to mnogo šire okupljanje od jednog predizbornog formata i prevazilazi stranačke, liderske i pojedinačne interese.

Ovo je slika buduće Vlade Srbije, koja će biti patriotska i suverenistička i kojoj je Srbija na prvom mestu, a ne Evropska unija, niti bilo šta drugo. Novi talas koji se odvija širom Evrope, u kome na izborima pobuđuju suverenističke političke snage, dolazi i u Srbiju – rekao je Obradović.

Izvor: Beta

Prethodni članakVečeras duodrama “Patrijarh Pavle – biti čovek među ljudima i neljudima“
Sledeći članakNova pobeda odbojkašica Lotusa, odbojkaši zastali na pragu preokreta

5 KOMENTARA

  1. Nebitno ko ce biti na vlasti,samo da ne budu vise ovi dosadasnji. Vlast treba menjati na svakim izborima,a ne da politicar bude necije zanimanje ceo zivot

  2. Eee moja Srbijo. Za tridesetak godina si ogrezla u nacionalizmu.
    POvaj prica o Kosovu o Srpstvu, a u Cacku nema pola lekara od potrebnog broja. Kardiolog ni jedan.
    Lecite se narode od Kosova i patriotizma.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here