Obradović: Đilasova podrška evropskom predlogu za Kosovo dokaz da je u koaliciji sa Vučićem

2
242

ČAČAK – Lider pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas time što daje podršku evropskom planu za Kosovo dokazuje da je u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

Ima sve više sumnji u javnosti da su Vučić i Đilas obnovili svoje staro prijateljstvo, ali i dokaza da su SNS i SSP već u nekoj vrsti koalicije i da sinhronizovano nastupaju. To se najpre vidi po podršci SSP-a protivustavnom francusko-nemačkom sporazumu o priznanju lažne države Кosovo koji je Vučić prihvatio u Briselu – naveo je Obradović.

Prema njegovim rečima, posebno je “sramno što Đilas javno konstatuje da je taj sporazum štetan po Srbiju, ali ga ipak podržava služeći tako interesima EU i Vučića“.

Obradović je naveo da je “podjednako raspoloženje“ u narodu protiv i sadašnje i bivše vlasti, misleći na SNS i SSP.

Dragoceno je što je Đilas javno priznao da je njegov cilj da pomogne Vučiću da na vlast ne dođe jedina istinska alternativa bivšem i sadašnjem režimu, a to je patriotska opozicija oličena u državotvornom bloku koji čine Srpska koalicija NADA (Novi DSS-POКS), Srpska stranka Zavetnici i Srpski pokret Dveri sa našim saborcima iz Patriotskog bloka – rekao je Obradović.

Lider Dveri ocenio je da sada građani Srbije imaju jasnu ponudu, a to je ili “koalicija Vučić-Đilas“ ili nova generacija političara koji nisu bili na vlasti do sada i koji donose nove političke ideje.

Izvor: Beta

Prethodni članakDejan Mijatović: Split – MZT? Iskreno, ne znam šta bih rekao
Sledeći članakRadenko Pilčević otišao u košarkašku penziju

2 KOMENTARA

  1. Ko je nova generacija, Bole? Ako misliš na sebe ti si već senior u politici. Ima te 20 godina. A možda i duže. E sad što nikako da dođeš na vlast preispitaj sebe. Nisi uspeo da nas nagovoriš da glasamo za tebe. Što, konačno, znači da ti ne verujemo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here