Obradović: Građani će znati da su se u Srbiji desile promene kada vide da je Željko Mitrović u zatvoru

4
501

ČAČAK – Bez odgovornosti, lustracije, krivične odgovornosti svih koji su kršili zakon u prethodnom periodu, nema pravih političkih promena u Srbiji, poručio je danas lider Dveri Boško Obradović u Čačku.

On je na konferenciji za medije rekao da nisu potrebne političke promene koje će doneti samo smenu vlasti, dodajući da smo se toga nagledali poslednjih 30 godina.

Potrebna nam je promena kompletnog korumpiranog političkog sistema koji vlada Srbijom u poslednje tri decenije – naveo je on, podsetivši na jutrošnje saopštenje Saveta za zdravstvo Dveri gde se ukazuje na sve što se dešava sa sumnjivom nabavkom medicinske opreme.

Obradović je rekao da nije reč o respiratorima koji su najsumnjiviji, već se radi o kompletnoj opremi, od maski, rukavica koje država već pola godine pod velom tajne.

Lider Dveri pitao je ko štiti Željka Mitrovića od neplaćanja poreza državi i ko mu daje državne subvencije uprkos ogromnim poreskim dugovima njegovih firmi i njega lično.

Postavljam pitanje Poreskoj upravi da li je tačno da u ovom trenutku nekoliko Mitrovićevih firmi i on lično kao poreski obveznik duguju više od 250 miliona dinara, dakle, više od dva miliona evra? Ako je ovo tačno onda je to najbolji dokaz kako funkcioniše korumpirani sistem u Srbiji i kako su kao ‘beli medvedi’ zaštićeni svi oni koji verno služe ovoj vlasti, pa i njihove kriminalne i koruptivne radnje – rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, građani Srbije su željni pravde i prave političke promene desiće se onda kada Željko Mitrović bude završio u zatvoru, a TV Pink bude oduzeta nacionalna frekvencija i zabranjen rad.

Izvor: MNA

Prethodni članakSve bolje vesti iz bolnice, na kovid odeljenjima 69 pacijenata
Sledeći članakJergović: Samo što mi suze nisu granule na oči kad sam u Puli video čačanske tablice

4 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here