Obradović: Marinika ne može da pobedi Vučića, ne mogu ni ja, ali imam veće šanse

13
650

ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović rekao je da bilo ko ko je imao funkciju u „bivšem režimu“, pa tako ni kandidat poput potpredsednice SSP Marinike Tepić, ne može da pobedi aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića na izborima.

On je gostujući u jutarnjem programu „Probudi se“ na Novoj S, rekao je da je to nerealno.

Jel mislite da će neko ko je patriota da glasa za Mariniku Tepić. Kako mislite da pobedite Aleksandra Vučića. To je nerealno. Možda je ovo grubo s moje strane, a ja govorim o svojoj opozicionoj koleginici koja radi neke važne stvari, i bori se sa nama protiv ove vlasti, ali ja moram da budem realan da govorim ono što je istina. Dakle, Marinika Tepić, bilo ko od kandidata iz bivšeg režima, ko je bio na vlasti, ko priznaje da je bio genocid u Srebrenici, ko priznaje nezavisno Kosovo, ko je za ulazak Srbije u NATO, taj nema šanse protiv Aleksandra Vučića. Ja ne znam kako to ljudi ne mogu da shvate. To je toliko jednostavno – rekao je Obradović u jutarnjem programu Nova S.

Na pitanje ko ga sve iz opozicije zamajava, Obradović je rekao da su to svi, odnosno sve kolege iz bivšeg Saveza za Srbiju koji je kako kaže ugašen.

Ugašen je protivno Dveri. I onda se nije desilo niša godinu dana, ne samo da nismo imali sastanak nego bilo kakav dogovor oko bilo čega. Jedino smo se sastali oko nastupa na sastanku sa evroparlamentarcima – rekao je lider Dveri.

Komentarišići predlog lidera SSP Draga Đilasa da bi zajednički kandidat opozicije protiv Aleksandra Vučića mogao da bude neka vanstranačka ličnost Obradović navodi:

Po mom dubokom ubeđenju niko od predstavnika režima prethodne vlasti ne može da pobedi ovu. Ne mogu ni ja, ali svakako imam veće šanse… I ko je ta čudesna vanstranačka ličnost koja će rešiti sve naše probleme. Gde je do sada? Gde je do sada u borbi protiv vlasti? Šta sad, svi mi koji smo se borili godinama, sada treba da se povučemo. Ja ne razumem tu logiku – navodi Obradović.

Izvor: Nova S

Prethodni članakKovid pozitivna svaka treća testirana osoba u Čačku
Sledeći članakNajavljena značajna infrastrukturna ulaganja u gradskom jezgru Čačka povodom statusa Prestonice kulture

13 KOMENTARA

  1. Jel Srbija drzava.Ako jeste , evropska drzava u 21 veku bi trebalo da ima demokratske izbore.Mi ih nemamo a opozicija nema snage da se za iole ravnopravne uslove izbori.Uz to nemate prepoznatljivu politiku , nego samo pricate da ovi kradu , sto svi znamo.A dveri umesto da budu sve jace one su svake godine sve neubedljivije.Kad kazemo treba neko novi nije zato sto vas mrzimo nego jer vidimo da ste nedovoljno sposobni.

  2. Politicar jak samo na konfederencijama za stampu,Bez ikakve ideje i plana samo vrti pricu o tradiciji porodice. Ko pamti njegovu bilo koju akciju; humanitarnu, ekolosku kulturolosku.? KPJ=Tito, SPS =Sloba, SNS=A.V jedan covek partija ,Tako je Dveri = Bosko. Kada i koji rezultat je postigao. Da li je partija njegov privatni klub za bogacenje?

  3. Videćemo Boško. Izbori su blizu. Svaka stranka treba da izađe, proveri stanje na terenu,pa da odluči kako da se ponaša. Takođe i glasači. Znači svi na izbore.

  4. Iskrenost nije na ceni ni u životu, a kamoli u politici. Boško Obradović i Dveri sve su učinili na ujedinjenju opozicije. Da su joj narod i država najvažniji, opozicija bi odavno bila ujedinjena. Boško i Dveri pružili su priliku i Vučiću da pokaže da je civilizacijski dijalog vlasti i opozicije moguć, a vlast je odgovorila da je interesuju samo njeni lični interesi. Iskrenost Dveri nagradićemo glasovima na narednim izborima.

  5. Jasno i glasno govori Boško Obradović ali ga ne slušaju u opoziciji. Opozicija u Crnoj gori i Češkoj znala je kako se pobeđuje režim, a u Srbiji ne zna. Miljenici Vučića i miljenici EU ne izjašnjavaju se kako na izborima da pobede Vučića. A to je tako prosto. Samo na jednoj listi.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here