Obradović: Ne želimo da učestvujemo u blesavoj zadružnoj psiho-monodrami

2
422

Danas su poslanici opozicije održali KZN na kojoj su obrazložili da neće ići na posebnu sednicu na temu Kosova i Metohije jer je to još jedan pokušaj vlasti da obmane građane i da zloupotrebi instituciju Narodne skupštine.

Lider Dveri, Boško Obradović istakao je da razlozi zbog kojih su poslanici opozicije napustili parlament nisu prestali i da neodgovorna vlast nije odgovorila na elementarne zahteve sa velikog protesta 13. aprila koji se tiču slobode medija i fer izbora.

Sporazum sa narodom je u tom pogledu jasan i mi ne možemo da kršimo obećanja koja smo dali, kao što radi ova vlast – smatra Obradović.

Nikada nisam voleo rijaliti šou, a sada se “Zadruga“ sa Pinka seli u Skupštinu. Ova sednica će biti blesava zadružna psiho-monodrama – smatra Obradović i ističe da je to zloupotreba najvažnijeg državnog i nacionalnog pitanja.

Jedini pisani materijal o tome šta se dešavalo šest godina je, verovali ili ne, izveštaj Kancelarije za KiM, koji će umesto direktora kancelarije obrazlagati predsednik Republike. Ustavorušitelj, predsednik republike, ovim uzurpira još jednu instituciju, ovaj put Vladinu kancelariju, što pokazuje bolest sistema u kom živimo. Nama ne pada na pamet da učestvujemo u razvoju te bolesti – istakao je predsednik Dveri.

Po njegovim rečima, opozicija nastavlja svoje aktivnosti, a pre svega proteste protiv diktatorske vlasti.

U subotu 1. juna navršava se šest meseci od prvog protesta u Kruševcu, a u subotu 8. juna obeležavamo šest meseci od prvog protesta u Beogradu i tada će biti organizovani protesti širom Srbije – rekao je Obradović na kraju.

Info služba Dveri

Prethodni članakIvana Jorović poražena na startu Rolan Garosa posle velike drame
Sledeći članakSlike grada: Kroz rupu na podu “Autoprevozovog“ autobusa vidi se točak

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here