Obradović: Novu izbornu kampanju započinjem iz svog rodnog grada, pozivam Čačane da smenimo aktuelnu vlast

10
585

ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović danas je započeo kampanju za republičke izbore u svom rodnom gradu Čačku. On je tom prilikom predstavio i kandidate za narodne poslanike koji se nalaze na izbornoj listi Dveri-Zavetnici.

Obraćanje Boška Obradovića prenosimo u celosti:

Danas sam ovde da novu kampanju za republički nivo izbora započnem iz svog rodnog grada, zajedno sa prijateljima i saborcima koji su takođe kandidati iz redova Srpskog pokreta Dveri za narodne poslanike iz Čačka. Iako naš izborni sistem ne poznaje lokalne izborne jedinice iz kojih se biraju narodni poslanici, osećam posebnu obavezu da se obratim građanima iz svoje osnovne izborne baze.

Želim najpre da se zahvalim svima koji su u Čačku svojim potpisom dali podršku našoj izbornoj listi MILICA ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI — BOŠKO OBRADOVIĆ — NACIONALNO OKUPLjANjE — DRŽAVOTVORNA SNAGA — Srpska stranka Zavetnici — Srpski pokret Dveri. I odmah da odgovorim na pitanje koje čujem sa raznih strana: ko je tu glavni u vašem nacionalnom okupljanju, u vašoj koaliciji Dveri-Zavetnici? Glavna je Srbija, u prvi plan idu naši nacionalni, državni i ekonomski interesi, a lideri, stranke i sujete neka idu malo u drugi plan. Osnovni džentlmenski red je da dame imaju prednost i zato je prva na našoj zajedničkoj listi moja koleginica Milica Đurđević Stamenovski, a ja ću biti drugi, odnosno zajedno smo nosioci ove izborne liste pod rednim brojem 4, prve proglašene opozicione liste na republičkim izborima, što dovoljno govori o našoj političkoj snazi i ambicijama.

Posebno ističem da je treći na izbornoj listi prof. dr Ratko Ristić, jedan od najuglednijih profesora Univerziteta u Beogradu i najvećih boraca za zaštitu životne sredine u Srbiji, koji će biti i naš zajednički kandidat za gradonačelnika Beograda. Zajedno sa mnom Čačak će predstavljati primarijus dr Milan Roganović, predsednik Dveri Čačka, prof. Radmila Živković, predsednik Foruma penzionera Dveri, Marija Ćumurović iz Ženske snage Dveri i dva mlada čoveka, arhitekta Đorđe Šipetić i privatni preduzetnik Ratko Božović.

Pozivam sugrađane da na izborima 17. decembra promenimo sadašnju vlast. Oni su rekli sve što su imali i uradili su sve što su znali. Vreme je za političke promene. Čitava Evropa se menja i svuda na vlast dolazi nacionalna politika. Vreme je i da u Srbiji na vlast dođe nova generacija političara patriota koji nisu kompromitovani, iza sebe nemaju nikakve afere, nisu vršili vlast, a imaju stručne reference.

Sa jedne strane potrebni su nam rodoljubi koji će zaštiti Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, podržati Republiku Srpsku, reći NE francusko-nemačkom ultimatumu o priznanju lažne države Kosovo, NE sankcijama Rusiji i ne članstvu u NATO, dok će sa druge strane zaštititi građane Srbije od ove ogromne socijalno-ekonomske i migrantske krize u kojoj živimo. A to znači podršku svemu što je domaće i svakome ko je siromašan i socijalno ugrožen.

To znači da sa Nacionalnim okupljanjem kao novom državotvornom snagom domaći preduzetnik dolazi u prvi plan. To znači da se sve snage države preusmeravaju u domaću privredu i domaću poljoprivredu. To posebno ističem ovde u Čačku gde je privatno preduzetništvo sačuvalo i razvilo naš grad. Zato posebno pozivam sve privatne preduzetnike da nas podrže, jer nema uspeha ni našem gradu ni Srbiji u celini bez saradnje domaće politike i domaćeg biznisa, a interesi stranaca neka idu malo u drugi plan. Vreme je za okupljanje, vreme je za nešto novo, srpsko, snažno i složno. Snaga je u nama, snaga je u Srbiji i to treba da pokažemo na ovim izborima tako što ćemo smeniti jednu lošu vlast i dati šansu novim ljudima na čelu Srbije – naveo je Boško Obradović.

Prethodni članakUskoro se stiču uslovi za proširenje Gradskog groblja
Sledeći članakTodorović: Grad želi da kupi Remontovo igralište i donju kasarnu, čekamo povoljnu cenu

10 KOMENTARA

  1. Da su Dveri i Zavetnici Vučićevi , ne bi silazili sa Pinka i Hepi, kao što ne silaze Šešelj i Čeda. Da su Dveri i Zavetnici prihvatili Nemačko Francuski predlog bili bi miljenici prozapadnih televizija. Kod Vučića ne dolaze oni kojima je opšti interes važjiji od ličnog interesa , već oni kojima je jedino važan lični interes. Priča da su Dveri i Zavetnici Vučićevi ima za cilj da se ne priča o armiji onih koji su se iz ličnih interesa prodali Vučiću. Među njima nema Boška i Milice.

  2. Prvi put necu izaci na izbore posle 25 godina.Opoziciji ocigledno nije stalo da ode Vucic ,iako znaju da jedino moze da izgubi izbore ako izadju na jednoj listi.DAKLE NJIH ZABOLE ZA GRADJANE SRBIJE.CAOS AMIGOS GOSPODO.

    • Kako izgleda vlast, kad im je jedino važno da pune svoje džepove, najbolje se vidi kod Vučićeve vlasti. Ako nije jasno da će vlast opozicije , posle Vučića , uspostaviti vladavinu prava, da u toj vlasti neće biti kriminala i korupcije, da će srpsko uvek biti važnije od stranog, a da je KiM srce Srbije, onda to mora biti program opozicione vlasti kad pobedi na izborima.

  3. Birači, ne dozvolite da vas prevare Vučićevi i prozapadni mediji i njihovi botovi , da će Zavetnici i Dveri posle izbora ući u Vučićevu vlast. Da Dveri i Zavetnici to neće uraditi potvrđuje činjenica da to nisu uradili ni posle prošlih izbora. Svako ko poznaje delovanje Dveri i Zavetnika siguran je da oni nikada neće biti sa Vučićem, Šešeljom, Čedom Jovanovićem, najgorim iz DS i DSS koji su već odavno sa Vučićem. Ovo tim pre što je potpuno jasno da je Vučić izdao Kosovo i Metohiju.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here