Obradović: Onaj ko je za sankcije Rusiji, zalaže se i za rat na strani NATO

5
273
Foto: Media centar

ČAČAK – Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da svako ko podržava ono što je predložio predsednik Odbora za spoljne poslove Narodne skupštine (NS) Borko Stefanović ili za to glasa, a što se odnosi na to da se NS izjasni u prilog uvođenja sankcija Rusiji – priziva rat i zalaže se za uvođenje Srbije u rat na strani NATO protiv Rusije.

On je naglasio da bi bio slučaj bez presedana da se uvode sankcije strateškom partneru i dodao da to znači “da je reč o inicijativi koja želi da Srbija sama sebi uvede sankcije i radi na svoju štetu“.

Obradović je upozorio da je uvođenje sankcija Rusiji apsolutno suprotno borbi za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije i da onaj ko se zalaže za sankcije Rusiji verovatno u drugom koraku planira i priznanje lažne države Kosovo.

Svaka takva odluka bila bi nametnuta protivno volji preko 90 odsto građana Srbije – kazao je lider Dveri, napominjući da bi uvođenje sankcija Rusiji bila duboko nelegitimna odluka, jer niko od onih koji to sada predlažu nije za to potražio podršku naroda na nedavno održanim izborima, ispravno i dobro znajući da je nikada ne bi dobili.

Izvor: FoNet

Prethodni članakIznenađenje u Ljubiću: Remi Poleta protiv Rađevca
Sledeći članakŽelezničar dugo odolevao, ali poražen od Hercegovca

5 KOMENTARA

  1. Više niko neće da gine za bilo kog političara a pogotovo ne za ovakve.Kosovo je „srce“ Srbije samo što niko neće ,iz Srbije , da živi u tom „srcu“.
    Sramno je šta sve pojedini „političari“ odrađuju zbog „donacija „koje primaju .Srbija će ozdraviti kada ovakvi likovi prestanu da truju ,ionako zatrovana narod.

  2. Dovoljno je samo par meseci ljudima otvoriti oci ko nam daje bespovratna sredstva, cije su firme u Srbiji, sta ako zaista prihvate Albanci da budu deo Srbije i zauzmu trecinu skupstine, narod bi sam izglasao sam da se prizna Kosovo uz zastitu crkava, manastira i kulturnog nasledja. Ovako Bosko lupeta, raspaljuje nacionalizam i samo se vrtimo u krug. Kosovo je izgubljeno, nece doci neko sa neba da ga vrati, necemo moci da sklonimo ljude koji tamo zive i nece Rusija uciniti nista da Kosovo povratimo. Sto pre to shvatimo, mozda ce i ostati male sanse da se spasemo ovog blata u koje smo upali.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here