Obradović: Pokrenuti preispitivanje validnosti Todorovićeve fakultetske diplome i postdiplomskih studija

3
318

ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović, demantovao je navode predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miluna Todorovića da više ne živi u Čačku, dodajući da će pokrenuti proces preispitivanja diplome i postdiplomskih studija gradonačelnika.

Ovde mi radi supruga, deca idu u školu i ne nameravam da napuštam Čačak bez obzira na brojne obaveze koje imam van grada. Jedan sam od retkih lidera svih parlamentarnih i van parlamentarnih političkih opcija, bez obzira da li pripadaju vlasti ili opoziciji, koji ne živi u Beogradu. Time se i ponosim i smatram da Srbiji ne dostaje političara koji bi govorili u ime unutrašnjosti Srbije, njene provincije, gradova i opština koji se nalaze van prestonice – naglasio je Obradović.

Obradović je na konferenciji za medije rekao da će “signalizirati Gradskoj organizaciji Dveri u Čačku da pokrene proces preispitivanja diplome i postdiplomskih studija gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića”.

On je rekao da je siguran da polovina članova Gradskog veća ima sporne diplome koje potiču sa privatnih, sumnjivih fakulteta.

Pored Todorovića trebalo bi preispitati i diplome još nekolicine njegovih najbližih saradnika – zaključio je Obradović.

Izvor: MNA

Prethodni članakPrvi put sa bratom na suđenje
Sledeći članakFilmovi sa “Interakcije“ u Domu kulture

3 KOMENTARA

  1. Milun je doktor odmalena, kao i njegov mentor Kole. Dva doktora menadzmenta vozaju gradjane, samo je gradjanima malo muka, ali sami su tu voznju izabrali.

  2. Bosko nije bitna diploma,Milun je pre svega covek za razliku od tebe.Dokaz, zadnji izbori mislim lokaln njegovi zemljaci su glasali masovno za njega kao i tvoji koji ti nisu dali ni dvocifren broj glasova.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here