Obradović pozvao na protest u Čačku: Za mene policijski čas više ne postoji, dozlogrdilo je!

8
1470

ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović izjavio je danas da za njega policijski čas više ne postoji, sve dok, kako je naveo, plaćenici Srpske napredne stranke koji se slobodno šetaju i orgijaju po Srbiji u to vreme ne budu uhapšeni i kažnjeni.

Zbog toga će kaže sutra u 18 časova izaći kao građanin na gradski trg u Čačku.

Ovo nema nikakve veze sa politikom niti je ovo bilo kakav stranački skup. Ne pozivam nikoga drugoga, ne pozivam se na poslanički imunitet i spreman sam da preuzem svaku ličnu odgovornost. Ovo je vapaj za slobodom i pravdom! – poručio je Obradović.

Prema njegovim rečima, ovo je nastavak protesta koji svako veče ide sa naših prozora i terasa u 20.05 sati kao buka protiv tiranije.

Protest sada izlazi na ulice, i širi se po Srbiji. Iz Čačka je uvek počinjalo, pa će i ovoga puta. Dozlogrdilo je – naveo je Obradović.

Izvor: MNA

Prethodni članakDva pacijenta sa infektivnog prebačena u kovid bolnicu u Kragujevcu
Sledeći članakJoš dva nova slučaja zaraze koronavirusom u Čačku i jedan u Lučanima

8 KOMENTARA

  1. Ajde Boško izuj cipele i vrati se.u opanke i buni se kod tvojih ovaca u Vranićima jer im ne daš slobodu kretanja već si ih zatvorio u tor, a one po ceo dan bleje, hoće da ih ti vodiš po imanju.

  2. Taman kad je narod digao glavu i počeo da izražava bunt lupanjem u šerpe, evo njega da se ogrebe. Ko te bre čoveče zvao. Sjaši i ti i svi oko tebe. Ne trebaju nam političari da se okoriste o naše nezadovoljstvo. Ponajmanje ti sa tvojim desničarima.

  3. Ha ha i da pozoves gradjane ne bi ti niko dosao. Zvao si i na proteste kod Stepe pa vas nije bilo vise od sto ljudi. Da radis kod privatnika i zaradjujes platu ne bi tako lako izlazio na trg, nego primas pare iz budzeta a ne radis nista i mozes da izmisljas besne gliste.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here