Obradović: Referendumi u mesnim zajednicama, Čačak na Moravi, pomoć zapostavljenim delovima grada

9
560

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri predstavila je početkom nedelje predizborni program u 12 tačaka pred predstojeće lokalne izbore.

Šef Izbornog štaba Boško Obradović izdvojio je tri segmenta koji daju poseban značaj njihovom predizbornom programu.

  • U svakoj mesnoj zajednici u Čačku narod na posebnim referendumima treba da odlučuje kako će biti utrošene njihove pare od poreza na imovinu. Građani imaju pravo da odlučuju u šta će se investirati njihov novac u njihovim naseljima, bez obzira da li su u pitanju gradske ili seoske mesne zajednice. Takođe, mi smatramo da Čačak treba da izađe na Moravu, treba napraviti jedno potpuno novo naselje, novi grad na obali Morave, i pre toga srediti kompletnu obalu Morave sa obe strane, od Beljine do Prelića. Na kraju, nešto na čemu posebno insistiramo je pomoć zapostavljenim delovima Čačka i naših sela. Pre svega govorim o Ljubiću koji nema nijedan sportski, kulturni i zdravstveni objekat, koji mora da dobije znatno veći značaj i podršku u ovom gradu kao istorijski deo grada, kao nekaadašnji Ljubićki srez. Isto se odnosi i na Trnavu, ali i na nove i izuzetno važne centre koji su se u međuvremenu razvili, kao što su Preljina, Atenica ili Zablaće – naveo je nedadašnji lider Dveri.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMijatović: Bilo nam je stalo da sezonu završimo na pravi način, ostvarili smo veliki uspeh
Sledeći članakJuniori Borca bez problema do pobede u Užicu

9 KOMENTARA

  1. Da li narod vidi da Vučić i njegovi medijski satrapi ginu da zadrže svoje bogaćenje. Narode, oni će te dovesti do propasti iz koje se ništa dobro neće dešavati. Narode misli glavom , a ne televizijom.

  2. Nisu Dveri bile ušle u Savez za Srbiju da bi izdale KiM i rasprodavale Srbiju. Nisu Dveri krive što su bile u koaliciji sa delom Poksa i Zavetnicima koji su se posle izbora prodali Vučiću. Dveri su se borile i dalje se bore protiv kriminalne i izdajničke Vučićeve vlasti. Zato su narodu i Srbiji potrebne Dveri, jer niko nije sigurniji u opoziciji da se neće prodati Vučiću.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here