Obradović: SzS neće priznavati vlast nakon izbora, odmah krećemo sa nenasilnom borbom

7
538
Foto: MNA/Miloš Lukić

ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović kazao je da Savez za Srbiju (SZS) neće priznavati izbore, parmalent i odluke vlasti i da će odmah nakon izbora preduzeti „demokratske, mirne i nenasilne“ metode borbe protiv vlasti.

On je gostujući u “Utisku nedelje“ naveo da će opozicija pokušati da ospori legitimitet novoformirane vlasti, a da je cilj postizanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Na pitanje da li se konsultovao sa drugim liderima Saveza za Srbiju pre incidenata ispred Doma Narodne skupštine ili otpočinjanja štrajka glađu, Obradović je kazao da je svaku akciju prvo predlagao na sastancima sa ostalim predstavnicima opozicije, ali da je svoje poslednje delovanje preduzeo „kada je video da se svi ti metodi odlažu“.

Počeo sam sopstvenu kampanju aktivnog bojkota, kada sam video da ostali čekaju promenu stava Evropske unije, ekonomsku krizu koja treba da sruši Vučića ili priznanje bojkota – naveo je Obradović.

Izvor: Beta

Prethodni članakNa infektivno odeljenje primljen pacijent sa simptomima infekcije virusom korona
Sledeći članakStigli rezultati analize 24 uzorka iz Čačka, svi negativni na kovid-19

7 KOMENTARA

 1. Posle izbora im ne mozete nista naredne 4 godine! Tako da vam je odlican plan! Neko bi rekao da radite za njih

 2. Sta ćete ako OEBS i medjunarodna zajednica (SAD, UK, FR..) priznaju, kao što hoće, rezultate izbora? Da se pokrijete ušima kao prošli put i opet nas zajebete? Neće moći drugi put.

  • Prodali se eto sta ce. Isti su kao vlast. Boško bi imao glasova kao i biciklista onaj dan. Svi rade zajedno, vlast i opozicija a ti glupi narode se nerviraj dok se dzepovi svih njih pune.

  • Koliko ti nemaš blage veze sa politikom. Naprotiv, svi će priznati rezultate izbora, cela međunarodna zajednica. A i izlaznost će bi takva da će reultati biti potpuno legitimni. Zato u borbu protiv naprednjačkog zla. Podrška za PSG na republičkim i GG Čačak je naš na lokalnim izborima. Od kukanja nema ništa, tako se Vučić ne može pobediti!

   • Izlaznost u Cacku ce biti ispod 35 % i to velikim delom ljudi koji su naterani da izadju ! Tu vlast nikad niko nece priznati !
    Dolazi kraj partijskim parazitima zato bojkot !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here