Obradović: Todoroviću stranačka funkcija važnija od gradonačelničke

1
784

ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović odgovorio je na saopštenje koje je pre dva dana objavio gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Obradovićev odgovor objavljujemo u celosti:

Milun Todorović već duže vreme nije gradonačelnik Čačka već član Predsedništva SNS, i samo iz tog ugla posmatra svoju funkciju na čelu našeg grada. Više i ne piše saopštenja koja se objavljuju pod njegovim imenom već ih dobija iz centrale SNS u Beogradu. Odnedavno za njega i druge vodeće naprednjake u Čačku misli i piše Branko Malović, prinudni upravnik povereništva SNS u Čačku i čitavom Moravičkom okrugu, a oni samo glume Čačane na čelu Povereništva SNS u Čačku.

Koliko je sve laž u ovom dopisu koji je neko drugi napisao za Miluna Todorovića i objavio pod njegovim imenom najbolje govori izneta neistina da Dveri nisu pozvane na okrugli sto vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka. Dveri ne samo da su zvanično pozvane kao parlamentarna politička organizacija već je predstavnik Dveri prisustvovao i uzeo učešća u raspravi, što se može proveriti u svim izveštajima sa skupa. Posebno je smešna bajata priča o Novoj Srbiji sa kojom je SNS sedeo u vlasti četiri godine dok su Dveri bile najjača opozicija, pa ne znam kako naprednjake više nije sramota da pominju Novu Srbiju kojoj su verno služili za vreme mandata Vojislava Ilića na čelu grada.

Lično nikada nisam ni odlazio iz Čačka, ovde živim sa svojom porodicom, sebe smatram Čačaninom i bez obzira na brojne obaveze širom Srbije i inostranstva koje imam kao narodni poslanik i predsednik Dveri aktivno pratim čačanske prilike i neprilike sa ovom vlašću i reagujem na sve što se dešava u našem gradu, a najčešće sam i lično prisutan u brojnim akcijama Dveri i opozicije u Čačku, kao što su bili slučajevi FRA, FK Borac, zagađenja Morave, protesta 1 od 5 miliona, gradonačelnikovog protizakonitog sprata viška na mestu bivšeg bioskopa „Sutjeska“…

Lepo je što Milun Todorović priznaje da Čačani nisu glasali za njega i SNS već za Vučića, ali ne može da se sakrije iza Vučićevog imena. Već mesecima unazad on lično obmanjuje javnost da kompanija „Sloboda“ nije zagađivač Morave i da nema nikakvih problema u FK „Borac“. Sada kada se pokazalo sve suprotno, Todorović izbegava da preuzme odgovornost i podnese ostavku kao moralni čin, nadajući se da se još jednom provuče za gradonačelnika iza Vučićevog imena i na novim lažnim obećanjima poput Doma zdravlja u Ljubiću, zatvorenog bazena ili Doma za stare.

A što se tiče pustog Todorovićevog sna o „rasulu u Dverima u Čačku i najbližim saradnicima koji me napuštaju“ ovih dana ću odgovoriti i na te laži. Posebno ću se pozabaviti ulogom Miluna Todorovića i Igora Trifunovića u kupovini opozicionih odbornika i pritiscima na firme i pojedince koji su protiv aktuelne vlasti preko korumpiranih policajaca u Saobraćajnoj policiji i drugim delovima Policijske uprave Čačak, javnih izvršitelja, Tužilaštva i Suda u Čačku.

Boško Obradović, predsedik Srpskog pokreta Dveri

Prethodni članakPreko 10.000 posetilaca na ovogodišnjem festivalu ARLEMM
Sledeći članakPoledica: U FK Borac počinjen niz krivičnih dela, očekujem reakciju policije i tužilaštva

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here