Obradović: Trgovac oružjem garantovao za bankarski kredit SNS pred izbore 2012. godine?

1
415

ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da u Srbiji nije moguća trgovina oružjem bez saglasnosti predsednika Aleksandra Vučića.

Da li bilo ko od vas veruje da (ministar unutrašnjih poslova) Nebojša i (njegov otac) Branko Stefanović trguju oružjem bez saglasnosti Aleksandra Vučića? Da li iko veruje da Slobodan Tešić, koji je garantovao za bankarski kredit Srpske napredne stranke 2012. godine, trguje oružjem bez saglasnosti Aleksandra Vučića – upitao je Obradović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je kazao da je neophodno odgovoriti na njegovo pitanje da li je Tešić garantovao za kredit SNS na izborima 2012. godine u kasnije propaloj Univerzal banci.

Zašto niko neće da odgovori šta su mu dužni i kako je dobijao dozvole da trguje oružjem i zašto je bio u delegaciji Ministarstva odbrane u inostranstvu, iako se nalazio na nekim crnim listama. Ovo su pitanja koja moraju svakodnevno da se postavljaju i na koja mora da se odgovori – rekao je Obradović.

On je istakao da afera o trgovini oružjem ne sme da bude zataškana nekim lažnim aferama, kao što je, po njemu, afera o ruskom špijunu, a koje služe za zataškavanje.

Izvor: Morava info, Beta

Prethodni članakMladi karatisti Slobode uspešni tokom proteklog vikenda
Sledeći članakPlate u Čačku i dalje znatno manje od republičkog proseka

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here