Obradović: Vučić ne sme na vanredne izbore, ućutao se i više ih spominje

4
218

ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izašao van svojih ustavnih ovlašćenja i da neovlašćeno pregovara o međunarodnom sporazumu “kojim se krši Ustav i predaje Kosovo i Metohija separatistima u Prištini“.

Obradović je u pisanoj izjavi ocenio da za to niko nije glasao na prošlim izborima niti se o tome raspravljalo u Narodnoj skupštini i na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Zato Vučić mora da podnese ostavku i ovu svoju novu politiku prema Кosovu i Metohiji prvo kandiduje na vanrednim izborima. Međutim, kako stvari stoje, Vučić ne sme na vanredne izbore. Onaj koji se uvek hvalio svojim rejtinzima i izazivao opoziciju na vanredne izbore, ovoga puta se ućutao i više ih ne spominje – naveo je Obradović.

On je ocenio da je jedini način da se razreši aktuelna politička i ustavna kriza jeste “ostavka predsednika Republike i Vlade Srbije i vanredni izbori na svim nivoima“.

To znači vanredni predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u svim gradovima i opštinama – kazao je Obradović.

Izvor: Beta

Prethodni članakKabare Mikija Damjanovića “Čeznem da vam kažem“
Sledeći članakSimonović osuđen na pet godina zatvora za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića

4 KOMENTARA

  1. Ostavite Vučića na vlasti. On i njegova armada , deset godina se bogate na grbači naroda, pa im to treba i dalje omogućiti. Tako besni i podržani od EU i Amerike, nisu i neće prodati samo KiM.

  2. Dobar savet para vredi ,Boško smiri strasti nemoj ljutiti vlast podići će cenzus na 5% gde ćeš posle da budeš bez 200 000 din.državnih para.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here