Obradović: Zelenović ne može biti deo SzS ukoliko izađe na izbore u Šapcu

2
193
Da li će i dalje biti u zajedničkoj koloni: Boško Obradović i Nebojša Zelenović na protestu u Čačku

ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da gradonačelnik Šapca i lider stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović ne može biti u Savezu za Srbiju ukoliko izađe na lokalne izbore u tom gradu.

Zelenović se još uvek nije zvanično izjasnio o učešću na izborima, iako se nakon njegovih poslednjih istupa u medijima ta mogućnost čini sve izvesnijom.

Jedan ood lidera SzS Boško Obradović nema dilemu s tim u vezi.

Savez za Srbiju ima zajednički stav – ko želi da izađe na Vučićeve lažne izbore, od republičkog preko pokrajinskog do lokalnog nivoa, ima na to pravo, ali naravno ne u okviru Saveza za Srbiju i ne može biti deo jedinstvene srpske opozicije koja bojkotuje izbore na svim nivoima. Stvar je veoma jednostavna i ne vidim nikakav problem u svemu tome. Svako ima slobodu da izabere svoj put, ali sigurno u tom slučaju ne može biti deo Saveza za Srbiju – naglasio je Obradović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRaspust za osnovce i srednjoškolce produžen do 24. februara
Sledeći članakPokret “Metla 2020“ odlučio da izađe na izbore

2 KOMENTARA

  1. Raspisani izbori. Kraljevske porodice ostaju Vučić, Brnabić, Stefanović i Mali. Predsednik Skupštine Srbije Martinović, a šef poslaničke grupe SNS Orlić. Ministar spoljnih poslova Maja Gojković, Dačić ministar vojske, Vulin ministar poljoprivrede, Šešelj ministar pravde, Čeda ministar za evropske integracije. Ministar građevine Mali, a finansija Zorana. Ministar za državnu upravu Šapić, ministar zadrugarstva Velja Ilić, Krkobabić ministar za rad. Ministar zdravlja Zoran Radojičić, a gradonačelnik Beograda Vesić. Čanak šef kancelarije za NATO. Ministar bez portfelja Mićunović i Čomić. „Zaista dobar izbor“.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here