Obrenović: Ministarka zdravlja želi da nas vrati u kameno doba

5
643

ČAČAK – Odbornik Zavetnika u čačanskoj Skupštini Miloš Obrenović oglasio se sopštenjem povodom najave ministarke zdravlj Danice Grujičić da bi u Srbiji na mesec dana trebalo ukinuti društvene mreže.

Njegovu pisanu izjavu prenosimo u celosti:

Najava ministarke za zdravlje da će biti ugašene društvene mreže uznemirila je sa pravom mnoge građane koji iste koriste za posao, informisanje, učenje ili zabavu. Objašnjenje – pa da bismo videli za mesec dana šta će biti sa našom decom!?

Dakle bez profesionalnog i naučnog osnova za takvu ideju, ministarka Srbiju ovim potezom želi da vrati u kameno doba, a medijski mrak koji postoji samo dodatno pojača! Da li mi zaista treba da budemo Severna Koreja Evrope kao jedina zemlja koja svojim građanima ograničava korišćenje interneta? Da li je razmislila o posledicama na one koji te mreže koriste za pametne stvari, nego hajde da ugasimo pa da vidimo šta će da se desi.

Bolje je da ugase naloge raznim delikventima i promoterima nasilja, bluda i nemorala, jer ovako se čini da ćemo svi biti žrtve, a problem će i dalje ostati nerešen!

Prethodni članakŠut izdao juniore Borca, Mega prvak Srbije
Sledeći članakRFZO pozvao pacijente sa liste čekanja da se izjasne do 1. juna: Ko želi biće preusmeren u drugu ustanovu na operaciju

5 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here