Obrenović: Stranke i političari pokušavaju da privatizuju proteste u Preljini, tako guše narodni bunt

4
483

ČAČAK – Nezavisni odbornik u Skupštini Čačka Miloš Obrenović upozorio je danas da stranke i političari pokušavaju da privatizuju opravdane proteste građana, koji su prošle dve subote blokirali saobraćaj u Srbiji, pa i u Preljini. 

On je u pisanoj izjavi ocenio da je narod izašao na ulice iz straha od posledica koje bi aktivnosti kompanije “Rio Tinto“ mogle da imaju na životnu sredinu.

Takođe ih brine Zakon o eksproprijaciji zbog prava građana na svoju imovinu. To su ozbiljne teme o kojima treba govoriti i upoznati širu javnost. Pozdravljam predlog da se Zakon o eksproprijaciji vrati Skupštini na razmatranje – naveo je Obrenović.

On je istakao da nikako ne bi smelo da se dogodi da razne stranke i političari privatizuju građanske proteste.

Imali smo prilike da vidimo prethodnih godina šta se desi kad se političari umešaju u građanska posla. Zbog toga pozivam sve stranački motivisane i zlonamerne političare da ostave narod na miru, kako bi gradjani izdejstvovali pobedu za život, za Srbiju! Pozivam sve strane na prisebnost i pažnju kako ne bi došlo do neželjenih posledica. Nezadovoljstvo treba izraziti na miran i dostojanstven način. Imajmo vere da će se rešenje naći – istakao je Miloš Obrenović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakUhapšen bivši košarkaš Borca, pretukao taksistu i uzeo mu auto
Sledeći članakSamo dva prijema na kovid odeljenje, bez smrtnih ishoda u protekla 24 sata

4 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here